Συνέχιση κινητοποιήσεων από την ΠΟΕΔΗΝ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 15:50

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αν και πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλης Γιαννάκος διαμηνύει συνέχιση των κινητοποιήσεων των υγειονομικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο ΥΜΑΘ, μετά την ολοκλήρωση της πορείας που διοργάνωσε η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μετά τη συνάντηση με τον κ. Ξανθό, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στη δημόσια υγεία. Το μόνο που έλεγε είναι ότι οι ίδιοι κάνουν μια προσπάθεια μεγαλύτερη από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Εμείς θεωρούμε, δυστυχώς, ότι ημέρα με την ημέρα η κατάσταση στη δημόσια υγεία χειροτερεύει καθότι η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση συνεχίζονται, για αυτό και με συγκεκριμένα παραδείγματα είπαμε στον υπουργό ότι τα νοσοκομεία της Μακεδονίας αντιμετωπίζουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού, πράγμα που έχει σημαντική επίπτωση στη δημόσια υγεία και στην παροχή των υπηρεσιών. Υπάρχει υποχρηματοδότηση με δεδομένο ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τους αξονικούς, να φτιάξουν τα ασανσέρ, δεν μπορούν να προσλάβουν φύλακες, που έχουμε κλοπές, προβλήματα κλπ». Ως εκ τούτου εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι, παρά το καλό κλίμα, οφείλω να ομολογήσω, και θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass