Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σειρά επαφών για Ντίτορα στη Δ.Ε.Θ.

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 16:28

Στην τελετή εγκαινίων της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας και επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα των Υπουργείων, των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής) της Δ.Ε.Η., της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. του Σ.Ε.Β.Ε. (Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος) καθώς επιχειρήσεων Θεσσαλίας και Στερεάς - Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση, όπως ανακοινώθηκε σχετικά, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Σωκράτη Φάμελλο, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σταύρο Αραχωβίτη, τους υφυπουργούς κ.κ. Βασίλη Κόκκαλη και Ολυμπία Τελιγιορίδου καθώς και με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Παράλληλα είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την ειδική γραμματέα Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κα Φωτεινή Παντιώρα, τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ.Ευριδίκη Κουρνέτα, τη διευθύντρια ιδιαίτερου γραφείου του υπουργού Εξωτερικών κα Χριστίνα Βαγενά, τον αναπληρωτή γενικό Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ.Δημήτριο Πλευράκη, τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εξωτερικών κ.Κωνσταντίνο Τσαντίλη και τον γενικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ.Φώτη Κουρμούση.

Σχετικά Άρθρα