Και ο Ι. Τσιρώνης υποψήφιος στoν Δήμο Αθηναίων

Η υποψηφιότητα του επικυρώθηκε στην Ιδρυτική συνεδρίαση των Οικολόγων - Κόντρα στον επίσημο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 16:21

ΑΘΗΝΑ

Ενας απίστευτος μύλος επικρατεί στην κυβέρνηση σχετικά με τον Δήμο της Αθήνας καθώς την ώρα που επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην υφυπουργός, Νάσος Ηλιόπουλος, βουλευτές έχουν αντίθετη άποψη.

Μετά τον Νίκο Κοτζιά ο οποίος επίσημα δήλωσε ότι στηρίζει τον Παύλο Γερουλάνο, κόντρα στην επίσημη γραμμή για τον Ηλιόπουλο, σειρά πήρε να πάει σε άλλη γραμμή και ο πρώην υπουργός, Οικολόγος, Γιάννης Τσιρώνης. Μάλιστα ο κ. Τσιρώνης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας, δηλαδή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κ. Ηλιόπουλο. Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις». Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ο Γιάννης Τσιρώνης θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον υφυπουργό Εργασίας ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεργάτες του πρώην υπουργού σημειώνουν πως η πρόθεσή του ήταν γνωστή πολύ πριν την ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου. Ωστόσο, είναι φανερό ότι δημιουργείται πρόβλημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ειδικά από τη στιγμή που οι Οικολόγοι έχουν στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα εμφανίζονται να είναι κόντρα στις αποφάσεις του. Κάτι που θα σήμαινε ότι οι Οικολόγοι θα μπορούσαν να αποσύρουν τη στήριξή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass