Οι έξι «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφοροποιήθηκαν σε άρθρα που πρότεινε η κυβέρνηση -Τι ψήφισαν οι ανεξάρτητοι

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2019 16:27

ΑΘΗΝΑ

Eξι ήταν τελικά οι «αντάρτες» βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ που διαφοροποιήθηκαν σε άρθρα που πρότεινε η κυβερνητική πλειοψηφία.

Στα άρθρα που αφορούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διαφορετικά ψήφισαν ο Νίκος Κοτζιάς με «όχι» στο άρθρο 30 και το άρθρο 32 που αφορά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό και στην αναθεώρηση συνολικά του άρθρου 32. «Οχι» στο άρθρο 30 και στο άρθρο 32 ψήφισε ο Νίκος Φίλης, η Φωτεινή Βάκη, ο Σταύρος Κοντονής και η Νίνα Κασιμάτη. Οσον αφορά στο άρθρο 3 για τη θρησκευτική ουδετερότητα «όχι» ψήφισε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και «παρών» η Νίνα Κασιμάτη. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές που έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση: Η Ελενα Κουντουρά ψήφισε «παρών» στο άρθρο 3 για τη θρησκευτική ουδετερότητα, «παρών» στα άρθρα για τον πολιτικό όρκο και «ναι» στο άρθρο 16. Η Κατερίνα Παπακώστα ψήφισε «όχι» στα άρθρα που αφορούν στον πολιτικό όρκο και «ναι» στο άρθρο 16. Ο Βασίλης Κόκκαλης ψήφισε «παρών» σε όλο το άρθρο 3 για τη θρησκευτική ουδετερότητα. Ο Τέρενς Κουίκ τήρησε απολύτως τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε «ναι» σε όλα τα άρθρα. Ο Κώστας Ζουράρις ψήφισε «παρών» στο άρθρο 3 και «παρών» στο άρθρο 33 για τον πολιτικό όρκο. Ο Σπύρος Δανέλλης επίσης νομιμόφρων ψήφισε «ναι» σε όλα τα άρθρα του ΣΥΡΙΖΑ και το άρθρο 16. H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ψήφισε σε όλα «ναι». Όσον αφορά στο άρθρο 16 που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «ναι» ψήφισε ο Γιάννης Μιχελογιαννακης, «παρών» ψήφισε ο Γιώργος Δημαράς, ενώ «ναι» ψήφισαν οι ακόλουθοι ανεξάρτητοι βουλευτές. Θεοδωράκης «ναι» στο 16 Σαρίδης «ναι» στο 16 Δημαράς «παρών» στο 16 Μαυρωτάς «ναι» στο 16 Κατσίκης «ναι» στο 16 Λαζαρίδης ναι στο 16 Ψαριανός «ναι» 16 Αμυράς «ναι» στο 16 Λυκούδης «ναι» στο 16 Θεοχαρόπουλος «ναι» στο 16 Νικολόπουλος «ναι» στο 16 Παπακώστα «ναι» στο 16 Κουντουρά «ναι» στο 16 Δανέλλης «ναι» στο 16 Μιχελογιαννάκης «ναι» στο 16 Κολλιά «ναι» στο 16

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass