Την αθώωση Τσουκάτου πρότεινε η εισαγγελέας

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 18:20

ΑΘΗΝΑ
H εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά πρότεινε την αθώωση του άλλοτε «στρατηγού» του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Τσουκάτου, για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ.


Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εκδικάζεται η υπόθεση για τη σκανδαλώδη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ η οποία υπεγράφη με τη Siemens το 1997. Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, ο Θεόδωρος Τσουκάτος πράγματι έλαβε 1 εκατ. μάρκα το 1999 από κεντρικό λογαριασμό της Siemens στην Αυστρία, το οποίο όμως δεν πήγε στα ταμεία του κόμματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά σε υπαλλήλους του ΟΤΕ. Ωστόσο επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από την έρευνα οι αποδέκτες υπάλληλοι των «δώρων», η κ. Σκεπαρνιά πρότεινε την αθώωσή του όπως και των παρένθετων προσώπων που μέσα από τους λογαριασμούς τους έφτασαν τα χρήματα στον Θεόδωρο Τσουκάτο.  Όπως δήλωσε ο συνήγορός του Διονύσης Γκούσκος «η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περι αθώωσης του Θ. Τσουκάτου ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass