Κρατούσαν φυλακισμένους 74 αλλοδαπούς και ζητούσαν λύτρα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 15:19

ΑΘΗΝΑ

Συνολικά 74 αλλοδαπούς βρήκαν φυλακισμένους σε παλιές αποθήκες αστυνομικοί που έκαναν έφοδο το πρωί του Σαββάτου. Οι δράστες ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος Αγίου Βασιλείου. Εκεί εντόπισαν και απελευθέρωσαν 74 αλλοδαπούς, τους οποίους κρατούσαν οι δράστες, απαιτώντας χρηματικά ποσά από τους ίδιους ή λύτρα από τους συγγενείς τους, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Πρόκειται για αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στη συνέχεια, τους μετέφεραν στις αποθήκες, όπου τους κρατούσαν φυλακισμένους. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών αλλοδαπών στην υπόθεση, σε βάρος των οποίων- όπως και τριών συνεργών τους- σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγό με το οποίο είχαν μεταφέρει τους 74 ανθρώπους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1