Μήνυση Λαφαζάνη κατά Τσίπρα, Ξένης Δημητρίου και Γεροβασίλη

Για τις διώξεις σε βάρος του και κατά στελεχών της ΛΑΕ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 16:22

ΑΘΗΝΑ

Μήνυση για τις πολιτικές διώξεις σε βάρος του και σε βάρος στελεχών της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών καταθέτει αύριο Πέμπτη στις 11:00 πμ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο Παν. Λαφαζάνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης θα καταθέσει μήνυση «κατά του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου, της υπουργού Δημόσιας Τάξης Όλγας Γεροβασίλη και του υπευθύνου του «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών». Η μήνυση θα αφορά «τον πολιτικά, θεσμικά και νομικά απαράδεκτο ρόλο που έπαιξαν για τις κατηγορίες σε βάρος του ο Αλ. Τσίπρας, η υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο υπεύθυνος του αμαρτωλού τμήματος καθώς και για το γεγονός ότι πάμε σε εκλογές με τις πολιτικές διώξεις και τις αυθαίρετες και αβάσιμες κατηγορίες κατά του Παν. Λαφαζάνη, επικεφαλής αριστερού, δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, να μένουν σε εκκρεμότητα με ευθύνη όλων των ανωτέρω αλλά και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου, η οποία είχε ενημερωθεί αυτοπροσώπως από τον Π. Λαφαζάνη για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί, έτσι η αλλιώς, το ζήτημα πριν τις εκλογές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass