Πλήθος κόσμου στη Σαμαρίνα

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΟΣ «ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2019 15:00
Ο «Τσιάτσιος» σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου στη Μεγάλη Παναγιά Ο «Τσιάτσιος» σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου στη Μεγάλη Παναγιά

Σημαντικές είναι και φέτος οι εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας και στη Σαμαρίνα Γρεβενών που αναμενόταν να κατακλυστεί από πατριώτες και επισκέπτες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Σαμαρίνας κ. Γιάννη Λυγούρα οι εκδηλώσεις της Μεγάλης Παναγιάς θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου. Αναλυτικότερα, στις 10 το πρωί θα γίνει εκκλησιασμός στον ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο «Τσιάτσιος», ο μεγάλος παραδοσιακός χορός. Στις 12.30 μ.μ. θα παρουσιαστούν τοπικοί χοροί στην πλατεία της Σαμαρίνας.

Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ

Και φέτος το μεγάλο κεφαλοχώρι της Βόρειας Πίνδου ήταν πανέτοιμο όλες τις ημέρες του Αυγούστου και κυρίως χθες 15Αύγουστο να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες. Η υποδομή της Σαμαρίνας είναι πολύ μεγάλη. Πρόκειται για έναν συγκροτημένο μεγάλο οικισμό με καθαρούς φαρδιούς ασφαλτοστρωμένους και πετροκτισμένους δρόμους. Η ξενοδοχειακή υποδομή είναι επίσης μεγάλη με νέα και ανακαινισμένα σύγχρονα ξενοδοχεία σε προσιτές τιμές. Τα δεκάδες καταστήματα εστίασης της Σαμαρίνας προσφέρουν ό,τι καλύτερο επίσης σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στον επισκέπτη δεν θα λείψει τίποτα. Κυρίως δεν θα του λείψει η μοναδική σαμαρινιώτικη φιλοξενία και η καλή διάθεση για γλέντι, κέφι και χορό, κόντρα στα μνημόνια και την οικονομική κρίση. Εκεί ψηλά στα 1.600 περίπου μέτρα υψόμετρο, κάτω από τις αγέρωχες κορυφογραμμές του Σμόλικα και το μοναδικό γάργαρο νερό τα προβλήματα, έστω και για λίγο, παραμερίζονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass