Η Ντόρα «αδειάζει» Κυρανάκη για το πάρτι μπάρμπεκιου

Δημοσίευση: 07 Νοε 2019 18:24

ΑΘΗΝΑ

Την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη με τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη για το κάλεσμα σε πάρτι μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ.

Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε αρχικά στον Alpha η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».

*Μετά την ένταση που σημειώθηκε μεταξύ των βουλευτών Χρ. Γιαννούλη και Κ. Κυρανάκη, με αφορμή το μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με ανάρτησή του στο Facebook δείχνει με νόημα ότι επιμένει στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία τρώει με την παρέα του χοιρινό και πίνει μπύρες. Μάλιστα έγραψε πάνω από την φωτογραφία «Για μπύρα και χοιρινό σουβλάκι με καλούς φίλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass