Ειδήσεις από την Ελλάδα

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2019 18:04

Πλήρωσε το ψεύτικο βιογραφικό του

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης

ΑΘΗΝΑ

Την παραίτησή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπέβαλλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα ψεύτικα στοιχεία στο βιογραφικό του.

Ο υφυπουργός οδηγήθηκε στην παραίτηση μετά και από σειρά επικριτικών δημοσιευμάτων στον Τύπο που αφορούσαν συνεργάτη του στο Υπουργείο που φέρεται να  διώκεται για κακουργηματική απιστία και ζημία ενός δισεκατομμυρίου  ευρώ εις βάρος του Δημοσίου, όπως και για ζητήματα που σχετίζονται με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Σε δήλωσή του ο Αντώνης Διαματάρης σημειώνει:

«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

Με μια λιτή ανακοίνωσή του Μεγάρου Μαξίμου ανακοινώθηκε πως «ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωση, υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση παραίτησης του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, ενώ επανέλαβε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι «Ο πρωθυπουργός της αριστείας παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα, ως τροχονόμος, το φιάσκο με τον υφυπουργό του» και προσθέτει: «Δεν είχε το θάρρος να τον διώξει παρά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το πλαστό βιογραφικό του, ούτε για τον σύμβουλό του που διώκεται για κακουργήματα και έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον καλύψει δημόσια». Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του. Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον διασυρμό του ίδιου και της κυβέρνησής του».

 

Στην Αγκυρα Μαργαρίτης Σχοινάς και η Ιλβα Γιοχάνσον

ΑΘΗΝΑ

Στην Αγκυρα μεταβαίνουν σημερα , ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιοχάνσον, με επίκεντρο τη συνεργασία για τη μετανάστευση.

Ο αντιπρόεδρος και η επίτροπος θα συναντήσουν τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και τον πρόεδρο της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σεντόπ.

Μετά τις συναντήσεις αυτές, ο αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς και η επίτροπος κ. Γιοχάνσον θα επισκεφθούν τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, για να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.

 

Μανιαδάκης: Κατέθετα

ακόμη και σε αυτοκίνητο

Αποκάλυψε πως παίρνονταν οι καταθέσεις για την υπόθεση Novartis* Επέμεινε για άσκηση πιέσεων να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα

ΑΘΗΝΑ

Για τρίτη μέρα ο προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιουδάκης βρίσκεται στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη Novartis.

Ο Νίκος Μανιαδάκης δίνει λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους κατέθετε στους εισαγγελείς διαφοράς. χθες ο κ. Μανιαδάκης αποκάλυψε ότι οι συναντήσεις του με εισαγγελείς γίνονταν ακόμα και σε αυτοκίνητα.

Η στιχομυθία που είχε ο κ. Μανιαδάκης με βουλευτές της προανακριτικής είναι αποκαλυπτική.

Κώτσηρας: Ποιος σας καλούσε να καταθέσετε στο διαμέρισμα της Μιχαλακοπούλου;

Μανιαδάκης: Οι εισαγγελείς ειδοποιούσαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί μας ειδοποιούσαν από το τηλέφωνο που μας έδωσαν.

Κώτσηρας: Εκτός από το διαμέρισμα τη ΓΑΔΑ και την εισαγγελία βρισκόσασταν και αλλού;

Μανιαδακης: Κάποιες φορές συναντηθήκαμε και σε αυτοκίνητο με αστυνομικούς μόνο. Μας ειδοποιούσαν, βρισκόμασταν, μάς έλεγαν κάτι και τέλος.

Κώτσηρας: Στις συναντήσεις με εισαγγελείς στη Μιχαλακοπούλου υπήρχαν γραμματείς;

Μανιαδακης: Οχι ποτέ. Ούτε αστυνομικοί».

Ο κ.Μανιαδάκης και χθες επέμεινε ότι οι άλλοι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες είναι η κ.Μαραγγέλη και ο κ.Δεστεμπασίδης.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τους προστατευόμενους μάρτυρες κι αυτό γιατί τους έχω δει. Είναι η Μαραγγέλη και ο Δεστεμπασίδης. Η κ. Μαραγγελη δεν πληροί τις προϋποθέσεις να είναι προστατευόμενη μάρτυρας. Τον κ.Δεστεμπασίδη η NOVARTIS τον απέλυσε λίγο πριν ξεκινήσει η έρευνα. Δεν κατατάσσω τον Δεστεμπασιδη στους αξιόπιστους μάρτυρες καθώς έχει υπάρξει δική του υπόθεση εντός της εταιρείας. Πριν ενταχθώ στο πρόγραμμα προστασίας έψαξαν αν έχω τις προϋποθέσεις. Αν μπορώ να ενταχθώ ή όχι. Όφειλε η κ.Τουλουπάκη να πράξει το ίδιο και για τους άλλους μάρτυρες».

Για ακόμη μια φορά ο κύριος Μανιαδάκης ανέφερε ότι εισαγγελέας διαφθοράς τον πίεσε να δώσει στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα.

«Με πίεζε να δώσω στοιχεία. Με ρωτούσαν αν ευσταθούν αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες για τον κ.Στουρνάρα, τον κ.Γεωργιάδη και τον κ.Σαμαρά. Εγώ τους έλεγα ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι ήταν παράνομες πράξεις γιατί δεν ήταν».

Σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη εάν θα αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί 300.000 που έχει στο εξωτερικό και οι οποίοι είναι δεσμευμένοι λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση, ο κ. Μανιαδάκης απάντησε ότι θα καταθέσει αίτηση αποδέσμευσης.

Επίσης σε άλλη ερώτηση για το αν στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης ανέφερε ότι  όποιος καταθέσει εναντίον του θα τον σκοτώσει ο κ. Μανιαδάκης απάντησε: «Ναι αλλά η απάντηση οφείλεται στον εκνευρισμό μου γιατί με βιντεοσκοπούσαν χωρίς να το γνωρίζω».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ

Αντιφάσεις καταγράφηκαν και αναφορικά με την σχέση του με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Αν κι ο μάρτυρας έχει καταθέσει, ότι δεν είχε συνεργασία μαζί του, όταν ρωτήθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, η απάντηση ήταν διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερώτηση διατυπώθηκε ως εξής: «Είπατε ότι δεν συνεργαστήκατε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, όμως υπάρχει απόφαση και την καταθέτουμε ότι είχατε διοριστεί στην επιτροπή που είχε αναλάβει τις συζητήσεις με την τρόικα επί υπουργίας Λοβέρδου. Τι απαντάτε;».

Η απάντηση του Νίκου Μανιαδάκη μετά από μία παύση ήταν: «’Ήμουν πρόταση του Σαλμά».

Επίσης, ο μάρτυρας ρωτήθηκε αν «ως Μανιαδάκης -και όχι ως Αναστασίου που δεν θέλετε να απαντήσετε- καταθέσατε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ότι την περίοδο 2010-11 οριστήκατε επί υπουργίας Λοβέρδου μέλος 11μελούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων. Επίσης τον Οκτώβριο 2010 οριστήκατε από τον Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας Νικόλαο Πολύζο πρόεδρος επιτροπής εμπειρογνωμόνων. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη δική σας κατάθεση, τον Φεβρουάριο του 2011 οριστήκατε πάλι από τον κ. Πολύζο ως υπεύθυνος για την μηχανοργάνωση των νοσοκομείων».

Στο ερώτημα αυτό απάντησε πως «πιέστηκα για να τα πω».

Συνολικά, πάντως, ο Νίκος Μανιαδάκης επέμεινε στα περί πιέσεων για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα όπως είχε υποστηρίξει στις προηγούμενες καταθέσεις του.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες της Προανακριτικής συνεχίζονται την ερχόμενη Τρίτη με την κατάθεση του Γιάννη Αγγελή, επόπτη των εισαγγελέων διαφθοράς.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει

καταφύγιο τρομοκρατών

Φέρεται να δήλωσε ο Ερντογάν στον Μητσοτάκη* ΣΥΡΙΖΑ: Ελπίζουμε να του έδωσε την πάγια απάντηση

ΑΘΗΝΑ

Συνομιλώντας με Τούρκους δημοσιογράφους στο Λονδίνο, μετά την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλυψε ότι έθεσε ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Τουρκικής Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως περιμένει στήριξη από την χώρα μας στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

«Χθες το βράδυ κατά τη συνάντησή μας με τον κ. Μητσοτάκη του είπαμε "κοιτάξτε, αυτά τα μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETÖ έρχονται σε εσάς και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις υπηρεσίες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει καταφύγιό τους. Επομένως, περιμένουμε από εσάς να πάρετε θέση, περιμένουμε τη στήριξή σας σε αυτό το θέμα. Η στήριξή σας θα ενισχύσει και τη δική μας στήριξη προς εσάς"» φέρεται να είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές. Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στις αιτιάσεις του Ταγίπ Ερντογάν ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: «Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας λειτουργούν σοβαρά και αποφασιστικά».

Tι αναφέρει η τουρκική πλευρά

Το ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας της Τουρκικής Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης αναφέρει αναλυτικά, σε ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Ερντογάν για την χτεσινή συνάντηση με τον Μητσοτάκη -Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αξιολόγησε την ατζέντα της συνάντησης που είχαν με το Έλληνα Πρωθυπουργό»:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας Λονδίνο όπου μετέβη με αφορμή την Σύνοδο των Ηγετών του ΝΑΤΟ συναντήθηκε με δημοσιογράφους.

Αφού σημείωσε πως είπαν στους ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ πως η Ευρωπαϊκή Ένωση τους άφησε μόνους και δεν τήρησε τις υποσχέσεις της σχετικά με τους πρόσφυγες ο Ερντογάν ανέφερε:

«Αυτό συζητήσαμε και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη. Εσύ λες πως έχεις προβλήματα σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, λες εγώ τι μπορώ να κάνω; Στην πρώτη φάση πρέπει να κάνεις το εξής. Είσαι μέλος της ΕΕ. Δείξε τις προσπάθειες σου σχετικά με αυτό το θέμα και στρίμωξε εσύ τις χώρες της ΕΕ. Αυτό θα ανοίξει τον δρόμο για να συμπεριφερθούμε πιο θετικά στο μεταναστευτικό».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Μητσοτάκη δήλωσε πως περιμένουν στήριξη από την συγκεκριμένη χώρα στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

«Χτες το βράδυ κατά την συνάντηση μας με τον κύριο Μητσοτάκη είπαμε ‘Κοιτάξτε αυτά τα μέλη της DHKP-C, της PKK/YPG, της Φετουλαχιστικής Τρομοκρατικής Οργάνωσης (FETÖ) έρχονται συνέχεια σε σας και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ είναι η εστία, το μέρος που καταφεύγουν. Επομένως περιμένουμε από σας να πάρετε στάση, περιμένουμε στήριξη. Να ξέρετε πως αυτή η στήριξη θα αυξήσει και την δική μας στήριξη προς εσάς» είπε ο Ερντογάν.

Ερωτηθείς αν τέθηκε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ η συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε:

«Πρώτα από όλα, αναφορικά με το Μνημόνιο Συνεννόησης με τη Λιβύη, το έχουμε υπογράψει με την νόμιμη διοίκηση. Αλλά και η αντίθετη πλευρά είναι ενοχλημένη από αυτό το γεγονός. Αυτοί που διεκδικούν πράγματα που δεν δικαιούνται, όταν προέκυψε κάτι τέτοιο φυσικά και προβληματίστηκαν. Φυσικά με πρώτα η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Ρωμαίικη Διοίκηση Κύπρου, Ισραήλ ενοχλούνται και προκαλούν και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Την ελπίδα ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την «πάγια απάντηση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων» απέναντι στις καταγγελίες για «δήθεν υπόθαλψη τρομοκρατών» εκφράζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σχολιάζουν οι εν λόγω πηγές, «η προσπάθεια της Τουρκίας να παρουσιάσει την Ελλάδα ως χώρα που δήθεν προστατεύει τρομοκράτες είναι διαχρονική, όπως πάγια είναι και η απάντηση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων σε αυτό το θέμα».

«Ελπίζουμε αυτή να δόθηκε και κατά τη χθεσινή συνάντηση από τον πρωθυπουργό, που εμφανίστηκε να κρατάει ίσες αποστάσεις, λέγοντας πως η ένταση θα ξεπεραστεί εάν υπάρξει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές. Την ώρα μάλιστα που η μία μόνο πλευρά παραβιάζει συστηματικά το Διεθνές Δίκαιο και έχει το θράσος να καταγγέλλει την Ελλάδα και για δήθεν υπόθαλψη τρομοκρατών όταν το εφαρμόζει», αναφέρουν και καταλήγουν:

«Ελπίζουμε να μην υπάρξει εγχώρια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της συζήτησης από τα κρίσιμα επίδικα που έθεσε από το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ο έλεγχος ακτινοβολίας

για το 5G δεν εμπνέει ανησυχία

Ανέφερε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Καλαμάτα

ΑΘΗΝΑ

Ανακοίνωση αναφορικά με το δίκτυο 5G και την ασφάλεια από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δίνει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Από το υπουργείο έρχονται να δώσουν διαβεβαιώσεις αναφορικά με αντιδράσεις που έχουν προκύψει τελευταία σε τοπικές κοινωνίες σχετικά με την εγκατάσταση πιλοτικού δικτύου 5G. Συγκεκριμένα απευθύνθηκε στην πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας που διατύπωσε ενστάσεις αναφορικά με τη λειτουργία του πιλοτικού δικτύου 5G στην πόλη.

Ο αναπτυξιακός νόμος 4635/2019 που ψηφίστηκε από τη Βουλή στα τέλη Οκτωβρίου περιλαμβάνει σαφείς διατάξεις για την αδειοδότηση των κεραιοσυστημάτων και τον έλεγχό τους και περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τα όρια ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στη βάση των οδηγιών που έχουν εκδώσει διεθνείς οργανισμοί και του πλαισίου που έχει οριστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Ο έλεγχος για τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην Ελλάδα πραγματοποιείται από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), η οποία διενεργεί τακτικά μετρήσεις. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία που εξέδωσε η ΕΕΑΕ στις 12 Μαρτίου 2019, «το 2018 δεν διαπιστώθηκαν εντός αστικού ιστού, σε καμία περιοχή της χώρας, υπερβάσεις των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως αυτά ορίζονται στην ισχύουσα νομοθεσία (…)».

Επιπροσθέτως, η ΕΕΑΕ διαθέτει κινητές μονάδες, ορισμένες από τις οποίες έχουν ήδη δοθεί σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη μέτρηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην περιοχή τους.

Τα σύγχρονα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα εντάσσονται στη στρατηγική της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Η εγκατάσταση και λειτουργία των εν λόγω υποδομών γίνεται με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, στο οποίο βεβαίως περιλαμβάνονται η προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος. Η κυβέρνηση ενθαρρύνει τις επενδύσεις για την ανάπτυξη των δικτύων 5G και προχωρά με ταχύτητα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος, οι πολίτες καλούνται να ενημερώνονται από τους θεσμοθετημένους φορείς της Πολιτείας για τα επιστημονικά δεδομένα που σχετίζονται με τη λειτουργία υποδομών. Οι συγκεκριμένοι φορείς διαθέτουν εμπειρία, τεχνογνωσία και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και είναι οι μόνοι που είναι σε θέση να δώσουν ακριβή και επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση για θέματα όπως η λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass