EIXE EΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηθοποιός νεκρός στο αυτοκίνητό του

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2019 15:19

AΘHNA
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης που είχε εξαφανιστεί πριν λίγες ημέρες στο Περιστέρι Αττικής. Ο 34χρονος Στράτος Βαλσαμίδης δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή.

Είχε ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός συναγερμός Silver Alert, καθώς είχε κριθεί πως η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Οι φόβοι επαληθεύτηκαν και ο ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο με κίνηση, στο Παλαιό Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα. Ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα. Αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η MYΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
Όπως αναφέρει η εκπομπή Φως στο Τούνελ, ανήμερα της γιορτής του ήταν σαν να έδωσε μια τελευταία «παράσταση» για να εισπράξει το πιο δυνατό χειροκρότημα. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μια βδομάδα μετά την εξαφάνισή του. Διερχόμενοι στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, είδαν τον άτυχο νεαρό «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και ειδοποίησαν τις Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών στο σώμα του υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατός του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί. «Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Τόσο ο κ. Τσαντίρης, όσο και η κυρία Σοφία Πολυζωγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, επισήμαναν σημαντικά λάθη των Αρχών. Δεν κάλεσαν ιατροδικαστή στον τόπο, δεν προστάτευσαν τα χέρια του για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA και ήθελαν να τους παραδώσουν το αυτοκίνητό του χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση. Μαρτυρία που έφτασε αργά τη νύχτα στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, σήμανε συναγερμό. Μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δύο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto με αριθμό κυκλοφορίας ΥΖΧ – 1384 του άτυχου νέου.
Η αδελφή του Στράτου Βαλσαμίδη, μίλησε λίγο πριν τις μακάβριες εξελίξεις στην κάμερα της εκπομπής για τις στιγμές αγωνίας που περνούσαν μαζί με τη μητέρα της, περιμένοντας για κάποιο σημάδι ζωής του. Η ίδια τον περιέγραφε ως έναν ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο που είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο. «Έχει τελειώσει δραματική σχολή. Ήταν όνειρο ζωής του να είναι ηθοποιός. Ήταν η έκφραση του», ανέφερε. «Τον λατρεύω, είναι η δύναμη μου. Με πρόσεχε πάρα πολύ από μικρή, ήμουν σαν δικό του παιδί. Ήταν δίπλα μου πάντα», είπε.
Ένα δράμα ζει η μητέρα του ηθοποιού που έψαχνε μέρα – νύχτα τον γιο της.
Η κυρία Καλλιόπη, ήταν και το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του τα μεσάνυχτα της Παρασκευής που χάθηκε. «Του είπα ‘βλέπω την Αγγελική Νικολούλη’ και μου απάντησε πως είχε συγκλονιστεί κι εκείνος με τη συγκεκριμένη υπόθεση της μάνας που έψαχνε την αλήθεια για τον νεκρό γιο της. Πού να ήξερε πως θα ακολουθούσε και για μένα αυτό το μαρτύριο. Τον καλούσαμε και στα δυο κινητά, αλλά δεν τα σήκωνε. Στο σπίτι του που πήγαμε, βρήκαμε το air condition και το φως της κρεβατοκάμαρας ανοιχτά και από κει ξεκίνησε ένας γολγοθάς», ανέφερε συγκινημένη.
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Στράτος είχε τα γενέθλια του, αλλά επειδή η μητέρα του θα απουσίαζε, τα γιόρτασαν λίγες ημέρες νωρίτερα. «Ήμασταν τόσο καλά, τόσο ευτυχισμένοι», είπε με δάκρυα στα μάτια η κυρία Καλλιόπη. Αναφέρθηκε και στο πάθος του γιου της για την υποκριτική.
«Αγαπούσε πάρα πολύ την ηθοποιία και ήθελε να παίξει κάποια στιγμή στην Επίδαυρο. Τον έβλεπα στο θέατρο και χαιρόμουν.» Η ίδια απέκλειε το γεγονός να είχε φύγει από μόνος του γιατί θα είχε ενημερώσει, αφού ήταν δεμένοι μεταξύ τους και συζητούσαν τα πάντα σαν φίλοι. Η τραγική μάνα, συγκινημένη απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass