Σύντομες ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 13:17

ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 42ΧΡΟΝΟΥ
Προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών στη γιάφκα στο Κουκάκι

ΑΘΗΝΑ
Εύρημα το οποίο συνδέει τον συλληφθέντα 42χρονο στη γιάφκα στο Κουκάκι με την τρομοκρατική οργάνωση της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική.


Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΕΕΒ επισημαίνει ότι από τις έρευνες στα ψηφιακά εργαστήρια, στον υπολογιστή που κατασχέθηκε από το σπίτι του προφυλακισμένου 42χρονου βρέθηκε αποθηκευμένη σε σκληρό δίσκο σε μορφή PDF προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», για τη βομβιστική επίθεση της εν λόγω οργάνωσης στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στις 24 Νοεμβρίου 2015. Οπως αναφέρει η Αντιτρομοκρατική, η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης είχε δημοσιευθεί σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο στις 6/1/2016. Το επίμαχο PDF με την προκήρυξη, όπως προκύπτει από τα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής, είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο βράδυ, 5/1/2016, πριν δηλαδή δημοσιευθεί στον ιστότοπο.

 

ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
Χρέωσαν 9.500 ευρώ σε κάρτα 39χρονης

ΑΘΗΝΑ
Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της Κατερίνης, με την κατηγορία της απάτης καθώς διαπιστώθηκε πως χρησιμοποίησαν παράνομα τις τραπεζικές κάρτες μίας 39χρονης και πραγματοποίησαν αγορές μέσω του διαδικτύου, συνολικής αξίας 9.519,12 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, τον Δεκέμβριο του 2019, σε περιοχή της Πιερίας, μία 43χρονη εκμεταλλευόμενη την εργασιακή της ενασχόληση με την 39χρονη, υπέκλεψε τα στοιχεία δύο τραπεζικών της καρτών (αριθμούς καρτών, κωδικούς ασφάλειας, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία λήξης), με τα οποία στη συνέχεια, μαζί με τους τέσσερις συνεργούς της, πραγματοποίησαν έως και τον Ιούνιο του 2020 παράνομες ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 43χρονης που υπέκλεψε τα στοιχεία των καρτών, όπως επίσης σε δύο 19χρονους, ενός 31χρονου και μίας 17χρονης, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Κατερίνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass