Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2020 9:30

Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 15-16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας και Τουρκίας, είπε ο Στέλιος Πέτσας.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι θα είναι ευχής έργο να αρχίσουν οι διερευνητικές υπογραμμίζοντας ότι σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση.
Σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο και ειδικότερα στις κινήσεις της στην Αμμόχωστο, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι ο Ερντογάν παραβιάζει το σημείο 18 των συμπερασμάτων της τελευταίας Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι είναι σαν να κοροϊδεύει η Τουρκία όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Αναφορικά με την πιθανότητα νέας μείωσης φόρων και εισφορών, ο Στέλιος Πέτσας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικής ανακοίνωσης παροχών ή μείωσης φόρων από τον Πρωθυπουργό. «Η βασική πυξίδα που διέπει την πολιτική μας είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, είναι περισσότερες δουλειές για τους Έλληνες είναι η ασφάλεια για όλους», τόνισε και υπογράμμισε ότι αν υπάρχουν τα δημοσιονομικά περιθώρια μπορεί ο Πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλίας την οποία δεν έχει προβλέψει κάποιος.
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει σενάρια διεξαγωγής πρόωρων εκλογών ή ανασχηματισμού, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 προσθέτοντας ότι οι εκλογές δεν συνδέονται με τη νέα κανονικότητα που θα φέρει ένα εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Στην κυβέρνηση δεν υπάρχουν κουρασμένα παλικάρια» τόνισε αναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass