Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 9:49

22ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
Κατηγορείται για το μαχαίρωμα 26χρονου φίλου του
ΑΘΗΝΑ
Ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε χθες το πρωί ο 22χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στις Σπέτσες, με θύμα έναν 26χρονο.  


Ο νεαρός είναι γιος γνωστού καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιοκτήτης μπαρ στις Σπέτσες. Από το καλοκαίρι ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα είχαν αναπτύξει φιλικούς δεσμούς.
Ο 26χρονος, που εργαζόταν σε συνεργείο μοτοσικλετών, βρέθηκε νεκρός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο πίσω μέρος του νησιού, δίπλα στη μηχανή του.
Αρχικά, ο θάνατός του αποδόθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο στη συνέχεια ο ιατροδικαστής εντόπισε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε τις υποψίες των Αρχών ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατο του νεαρού. Έτσι, συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες κατέληξαν στον 22χρονο ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία, αφού οι δύο νεαροί, κατά πληροφορίες, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα.
Σύμφωνα μάλιστα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Μπαλάσκα, που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όλα έγιναν μπροστά σε μάρτυρες, φίλους του 22χρονου, οι οποίοι και κατέθεσαν στην αστυνομία όσα είδαν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης κυνήγησε το θύμα με ένα στιλέτο στο χέρι και με ένα όπλο. Μόλις τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον μαχαίρωσε στο υπογάστριο (κάτω από τον αφαλό). Λίγο αργότερα ο 26χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.
Σύμφωνα πάντα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, εξετάζεται από τις Αρχές άλλη μια πτυχή για το έγκλημα στις Σπέτσες: η λάθος πληροφορία που δόθηκε στο ΕΚΑΒ από δύο άτομα, αυτούς που βρήκαν αιμόφυρτο τον 26χρονο. Όπως είπε, ανακρίνονται, καθώς αρχικά υποστήριξαν ότι ο 26χρονος ήταν θύμα τροχαίου.

 

ΑΛΒΑΝΙΑ
Τρείς ομογενείς μεταφέρθηκαν  σε νοσοκομείο στην Ελλάδα
ΑΘΗΝΑ
Πράσινο φως, έδωσε η Πολιτεία, για την νοσηλεία των Ελλήνων μειονοτικών της Αλβανίας, που νοσούν βαρέως από κορονοϊό.
Προχθες το βράδυ, μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο με ασθενοφόρα από την Κακκαβιά 3 άτομα από την ελληνική μειονότητα: ένας ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση από την περιοχή της Χειμάρας, ένας δάσκαλος από την Λιβαδειά με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, καθώς ένας γιατρός από την Δερβιτσάνη. Το υγειονομικό σύστημα στην Αλβανία, και ειδικά στις περιοχές της εθνικής ελληνικής μειονότητας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass