Μαργ. Σχοινάς: Aς έρθει σε μένα όποιος αρνείται την απειλή…

Δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν μετά την ανάρρωσή του από κορονοιό *Πέθανε πρωην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ *Θετικός ο Πλακιωτάκης* Καμμένος κατά Ιερώνυμου…

Δημοσίευση: 25 Νοε 2020 9:54

ΑΘΗΝΑ
Την προσωπική του περιπέτεια με τον κοροναϊό περιέγραψε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς κατά την παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης της Επιτροπής για την Ενσωμάτωση και την Ένταξη. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα σε όλους εκείνους που αρνούνται ότι

υπάρχει κοροναϊός.
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε ότι «είναι εντελώς διαφορετικό να συζητάς για τον κοροναϊό ή να αντιμετωπίζεις τον ιό ως ρυθμιστής και να πολεμάς τον ιό από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Εάν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακόμη υπονομεύουν ή αρνούνται την απειλή στείλτε τους σε μένα».
«Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Κομισιόν μετά τη μάχη ενάντια στον κοροναϊό για έναν δύσκολο μήνα. Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, συναδέλφους, φίλους και πολλούς δημοσιογράφους που μου ευχήθηκαν περαστικά» ανέφερε ο κ. Σχοινάς.
ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρος, Τάσος Παπαδόπουλος, που έχασε τη μάχη που έδινε με τον κοροναίό. Δικηγόρος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το χωριό Καλά Δένδρα, είχε εκλεγεί βουλευτής για πρώτη φορά το 1981 και επανεκλέχθηκε το 1985, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος στο Νοσοκομείο Σερρών. Στη συνέχεια αφοσιώθηκε στην Νομική επιστήμη. Μάχιμος δικηγόρος ως τέλος της ζωής του υπήρξε άνθρωπος με πολιτική κουλτούρα και ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους Σερραίους.Με τη γυναίκα του απέκτησαν δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο.
ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει στο σπίτι του σε καλή κατάσταση.
ΚΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟ
Ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές για «ειδική μεταχείριση» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προσπάθειες να έρθει ειδικό φάρμακο από την Αμερική, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Με αφορμή το ειδικό φάρμακο, ο Πάνος Καμμένος έκανε ένα οργισμένο tweet στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν ο 27 χρόνος από τις Σέρρες και ο νέος πατέρας, ο DJ, που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών. Ήμαρτον πια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass