Η ΕΡΤ αποχαιρετά την πρώτη παρουσιάστριά της

ΠΕΘΑΝΕ Η ΣΑΣΑ ΜΑΝΕΤΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ «ΑΝΟΙΓΑΝ» ΚΑΙ «ΕΚΛΕΙΝΑΝ» ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2020 10:10

ΑΘΗΝΑ
Θλίψη τόσο στο δημοσιογραφικό όσο και στο καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Σάσας Μανέττα. Η ΕΡΤ αποχαιρετά μια από τις πρώτες της παρουσιάστριες ενώ, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, υπενθυμίζει πως η Σάσα Μανέττα, μαζί με τις Αιμιλία Υψηλάντη και Εύη Ιωαννίδου, στην τότε ΥΕΝΕΔ, ήταν αυτές που «άνοιγαν» και «έκλειναν» το πρόγραμμα.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: «Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση αποχαιρετά, με θλίψη, τη Σάσα Μανέττα, μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ΕΡΤ, τη δεκαετία του ’80, η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ήθος. Η Σάσα Μανέττα, η οποία υπήρξε παράλληλα επιτυχημένη στιχουργός και συγγραφέας, γεννήθηκε στη Νίκαια Πειραιώς, σπούδασε Σκηνογραφία στη Δραματική Σχολή Σταυράκου και Υποκριτική στη Σχολή Θεοδοσιάδη. Ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, μαζί με την Αιμιλία Υψηλάντη και την Εύη Ιωαννίδου -στην τότε ΥΕΝΕΔ- των οποίων την παρουσία και τη φωνή είχαν ταυτίσει οι τηλεθεατές με την έναρξη και το κλείσιμο του ημερήσιου προγράμματος.
Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass