Σύντομες ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 10:48

Στο Προεδρικό μέγαρο σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

ΑΘΗΝΑ
Στο Προεδρικό μέγαρο θα μεταβεί σημερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την κα Σακελλαροπούλου είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί.

 

Νέα παράταση στην ισχύ αδειών οδήγησης έως 31 Ιανουαρίου

ΑΘΗΝΑ
Παρατείνεται έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 η ισχύς των αδειών οδήγησης, Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.), αδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών και Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.).
Η νέα παράταση δίνεται στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας του CΟVID-19, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια της παράτασης ισχύος των αδειών οδήγησης που είχε χορηγηθεί στις 6 Νοεμβρίου με σχετική εγκύκλιο (ΑΔΑ: 9Ε50465ΧΘΞ-Π2Ψ) έληγε χθες, 7 Ιανουαρίου 2021.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Εξαφανίστηκαν δύο άνδρες, βρέθηκαν ματωμένα ρούχα

ΑΘΗΝΑ
Σε εξέλιξη είναι έρευνες των Αρχών στη Φθιώτιδα μετά την εξαφάνιση δύο ανδρών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην περιοχή.
Αστυνομικοί και πυροσβέστες αναζητούν δύο άνδρες στην περιοχή του Παλαμά Δομοκού.
Οι αγνοούμενοι, που κατάγονται από το Πακιστάν,  ζουν και εργάζονται στον Παλαμά ως βοσκοί, σύμφωνα με το tvstar.gr. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή τους και από το βράδυ της Τετάρτης έχει αρχίσει έρευνα από κατοίκους και αστυνομικούς του Α.Τ. Δομοκού.
Κάτοικος της περιοχής, που μίλησε στο τοπικό μέσο, ισχυρίζεται πως εντοπίστηκαν αίματα στην καλύβα όπου διέμεναν, αλλά και ματωμένα ρούχα έξω από αυτή.
Επίσης απουσιάζει το ποδήλατο που είχε ο ένας από τους δύο.
Στις έρευνες συμμετέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λαμίας, η 7η ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της και πυροσβέστες του Π.Κ. Δομοκού.

 

Απορρίφθηκε αίτηση αποφυλάκισης του Χρυσαυγίτη Τσακανίκα

ΑΘΗΝΑ
Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε ο καταδικασθείς για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Γιώργος Τσακανίκας, ωστόσο αυτό απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο.
Σύμφωνα με το Δικαστικό Ρεπορτάζ ο Γιώργος Τσακανίκας, μέλος της Οργάνωσης στη Νίκαια ο οποίος καταδικάσθηκε σε κάθειρξη έξι ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης η οποία συζητήθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο.
Στην αίτησή του ο Τσακανίκας ή γνωστός και ως “παλαιστής” της Χρυσής Αυγής, ισχυριζόταν ότι έπρεπε να βρεθεί εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος, καθώς, όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν κατάφερε να εξετάσει μάρτυρες υπεράσπισης.
Ωστόσο, ομόφωνα, το δικαστήριο απέρριψε το άιτημά του με αποτέλεσμα το μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης να παραμείνει στη φυλακή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass