Γενναία ρύθμιση ιδιωτικού χρέους

ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2021 9:20

ΑΘΗΝΑ
Στον Δήμο Ιλίου περιόδευσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με καταστηματάρχες, επαγγελματίες και πολίτες.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, μιλώντας με επαγγελματίες και εργαζόμενους, ότι έχει θέσει από την αρχή το θέμα της μη επιστρεπτέας προκαταβολής. Ένα εξαιρετικά κρίσιμο θέμα προκειμένου να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, γιατί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να μην οδηγηθούν σε κλείσιμο.
«Εδώ που φθάσαμε, δύο λύσεις υπάρχουν: Η μία, η προφανής, είναι η επιστρεπτέα να μην είναι επιστρεπτέα. Να μην τη ζητήσουν πίσω. Σε όλα τα κράτη της ΕΕ η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα επιδοτήθηκε, διότι έκλεισε εξ ανάγκης, δεν έκλεισε από δικό της σφάλμα. Και το άλλο θέμα, που κατά την άποψή μου αφορά όλες τις επιχειρήσεις συνολικά, είναι να γίνει μια γενναία ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, τουλάχιστον αυτού που δημιουργήθηκε στην πανδημία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Ίλιον περιόδευαν ο Αλέξης Χαρίτσης, η Εφη Αχτσιόγλου και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη-Συμμαχία για το Ιλιον, Κώστας Κάβουρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass