«ΘΕΤΙΚΟΣ» Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Σε προληπτική καραντίνα ο Αλ. Τσίπρας

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2021 9:30

ΑΘΗΝΑ
Σε καραντίνα τέθηκε προληπτικά ο Αλέξης Τσίπρας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο γιος του, Ορφέας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσίπρα, εκείνος, η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα και ο άλλος γιος τους Φοίβος, είναι αρνητικοί. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, εφόσον δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχει πλήρη ανοσία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε σε προληπτική καραντίνα, για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.


Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσίπρα: Ο κοροναϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός.
Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα. Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.  Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass