Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Γρήγορη Δημητριάδη για τους άστεγους της Αττικής

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 11:51

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που συνιστά πράξη αγάπης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχώρησε ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης μαζί με τους συνεργάτες του.

Ειδικότερα, βρέθηκαν στο χώρο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Genesis Hellas που υποστηρίζει συνανθρώπους μας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, και παρείχαν τις πρώτες ύλες για την παρασκευή γευμάτων για τον άστεγο πληθυσμό της Αττικής, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο στην προσφορά των αγαθών αλλά μαγείρεψαν 150 χορτοφαγικές μερίδες φαγητού για τους άστεγους συνανθρώπους μας και στη συνέχεια τις μοίρασαν με τους εξειδικευμένους εθελοντές σε όλα τα κεντρικά σημεία εντός της Αττικής που καταγράφονται πολίτες σε αστεγία.

Με ανακοίνωσή της η Genesis Hellas εκφράζει ευχαριστίες στον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και τους συνεργάτες του, τονίζοντας: «Προσπαθώντας να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας σε αστεγία φροντίζουμε για την διανομή δωρεάν φαγητού κάθε εβδομάδα, όλο τον χρόνο παρέχοντας πλήρη γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία.

Ευχαριστούμε τον τέως Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και όλη την δικηγορική εταιρεία που μαζί με εμάς έχουν ένα κοινό στόχο. Τον στόχο της προσφοράς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσω αληθινών πράξεων αγάπης για τους συνανθρώπους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass