Σύντομες Ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 7:41

Εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της

63χρονη που τη μαχαίρωσαν και την έριξαν από τις σκάλες στη Χαλκίδα

ΑΘΗΝΑ
Μυστήριο επικρατεί γύρω από την υπόθεση δολοφονίας γυναίκας, ηλικίας 63 ετών, στο σπίτι της, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο ισόγειο, με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον αυχένα, ενώ φαίνεται πως κάποιος την έριξε από τις σκάλες. Τη γυναίκα βρήκε μία οικογενειακή της φίλη, η οποία τη βοηθούσε, καθώς η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα κινητικότητας. Το θύμα διέμενε στο σπίτι με την κόρη της, η οποία τις επίμαχες ώρες βρισκόταν στη δουλειά της.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ένα δωμάτιο του σπιτιού ήταν αναστατωμένο, ενώ, σύμφωνα με την κόρη, έλειπαν 7.000 ευρώ. Ως εκ τούτου, ερευνάται το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, χωρίς να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα. Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος παραβίασης της κατοικίας της ηλικιωμένης και οι αστυνομικοί «σαρώνουν» την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Βίασε 62χρονη σε χωράφι

23χρονος που την πλησίασε με πρόσχημα αναζήτηση δουλειάς

ΑΘΗΝΑ
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 62χρονη στην Αχαΐα, καταγγέλλοντας τον βιασμό της σε χωράφι από έναν Πακιστανό, ηλικίας 23 ετών. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 23χρονος, που διαμένει παράτυπα στην Ελλάδα την τελευταία τριετία, προσέγγισε τη γυναίκα, η οποία πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στο χωράφι, με πρόσχημα ότι ψάχνει δουλειά. Στη συνέχεια, ο Πακιστανός βρήκε την ευκαιρία να ακινητοποιήσει την 62χρονη και ακολούθως τη βίασε. Η γυναίκα τον τραυμάτισε με σφυρί στο κεφάλι, για να ξεφύγει. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον 23χρονο, πιάνοντας ένα σφυρί, με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια, συγγενής της 62χρονης τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Έπειτα από την καταγγελία της 62χρονης, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν τον νεαρό Πακιστανό και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο 23χρονος ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass