ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Νέα εποχή για το «Φρούριο»

* Θα λειτουργήσει από τον Δεκέμβριο - Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2016 9:16

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το «Φρούριο» το σήμα κατατεθέν της πόλης των Τρικάλων θα λειτουργήσει τον Δεκέμβριο του 2016, προκειμένου να αποτελέσει ξανά το σημείο ενδιαφέροντος για όλους, τρικαλινούς και επισκέπτες.

Το σχετικό χρονοδιάγραμμα μεταφέρθηκε χθες στον Δήμαρχο Τρικκαίων από την ομάδα που μετά τη δημοπρασία, ανέλαβε να επαναλειτουργήσει το «Φρούριο» ο κ. Βαγγέλης Καπερώνης, ο κ. Στέλιος Ζαρούλιας και ο κ. Χρ. Λαγόπουλος, υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση, τόνισαν στον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ότι έχει σημασία να δοθεί νέα πνοή στο ιστορικό αυτό σημείο.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Από σήμερα, μάλιστα, ξεκινούν όλες τις απαραίτητες εργασίες, καθώς ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός υπάρχουν: απέμενε μόνο η υπογραφή της σύμβασης, προκειμένου τα συνεργεία να μπουν στον χώρο και να ξεκινήσουν εργασίες.

Οι εργασίες αυτές, αφορούν στη δημιουργία ενός μοντέρνου χώρου καφέ, μπαρ και εστιατορίου, με προσεγμένη κουζίνα, με χώρο για εκδηλώσεις και συνέδρια, αλλά και με παιδότοπο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ιστορικότητα του χώρου και στο φυσικό περιβάλλον.

Χθες μάλιστα, έγιναν επιθεωρήσεις και συζητήσεις με τους υπεύθυνους, για τα δύο αυτά σκέλη του «Φρουρίου» και πώς θα αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε ότι ο Δήμος Τρικκαίων επέλεξε να προχωρήσει σε ενέργειες για να λειτουργήσει το κόσμημα της πόλης, με βάση το συμφέρον των πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1