Συλλήψεις για όπλα στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2016 14:39

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στη Θεσσαλία, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια κρότου, δύο εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων και 28 φυσίγγια κρότου.

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και στοχευμένων ελέγχων για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Θεσσαλίας, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών Ασφάλειας Λάρισας και Τρικάλων, τέσσερις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
• χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και (12) φυσίγγια κρότου.
• χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.
• χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, (6) φυσίγγια κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Στο νομό Τρικάλων συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και 10 φυσίγγια κρότου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1