ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

«Δίχτυ προστασίας» σε "αδύναμους" Τρικαλινούς

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2016 13:55

ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνεχίστηκαν και το περασμένο τρίμηνο Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2016, οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρικκαίων για τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν επιπτώσεις της κρίσης.

Οι Κοινωνικές Δομές, σε συνεργασία με τη «Συνειρμός» αμκε, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Συνεισφέρω», αποτελούν το βασικό «δίχτυ προστασίας», που αφορά σε τρικαλινούς. Τα απολογιστικά στοιχεία παρατίθενται σε όλους, προκειμένου να λάβουν γνώση για το εύρος των δράσεων.

Αναλυτικά

Ειδικότερα, πιο αναλυτικά η εικόνα έχει ως εξής:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το σύνολο των οικογενειών που εξυπηρετήθηκαν με «καλάθι» αξίας 40 ευρώ, είναι 277 τον Ιούλιο, 254 τον Αύγουστο και 262 τον Σεπτέμβριο. Η μηνιαία αξία των προϊόντων που χορηγήθηκαν ανέρχονται σε 9000 ευρώ τον Ιούλιο, 8080 τον Αύγουστο και 8320 ευρώ τον Σεπτέμβριο.

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ο αριθμός των δημοτών που εξυπηρετήθηκαν, ανέρχονται σε 97 τον Ιούλιο, 97 τον Αύγουστο και 91 τον Σεπτέμβριο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Οι δημότες που εξυπηρετήθηκαν όσον αφορά στο κοινωνικό εστιατόριο, είναι 173 τον Ιούλιο, 175 τον Αύγουστο και 180 τον Σεπτέμβριο. Ο αριθμός των μερίδων που χορηγήθηκαν ανέρχονται σε 3684 τον Ιούλιο, 3501 τον Αύγουστο και 3530 τον Σεπτέμβριο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Τέλος οι δημότες που εξυπηρετήθηκαν με φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο, σύμφωνα με τα ίδια παραπάνω στοιχεία, ανέρχονται σε 130 για τον Ιούλιο, 123 για τον Αύγουστο και 115 για τον Σεπτέμβριο. Η αξία των φαρμάκων που χορηγήθηκαν ανέρχονται σε 3500 ευρώ για τον Ιούλιο, 3100 τον Αύγουστο και 2800 ευρώ για τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1