Η ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ανοίγει τις πόρτες σε 70 προσφυγόπουλα

Δημοσίευση: 12 Νοε 2016 8:25

ΤΡΙΚΑΛΑ

«Εφαρμόζοντας στην πράξη βασικές πολιτισμικές αρχές όπως κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη, καταπολέμηση του ρατσισμού και αποδοχή της διαφορετικότητας, η Σχολή μας κάνει μία ακόμα καινοτόμο ενέργεια: σε συνεργασία με την Ύπατη

Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ανοίγει τις πόρτες της και καλεί περίπου 70 προσφυγόπουλα που ζουν στην περιοχή, προκειμένου να γνωριστούν με τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας συμμετέχοντας όλοι και όλες μαζί σε διάφορες παιγνιώδεις δραστηριότητες”.

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Αυτά επισημαίνει, ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ, Καθηγητής Δρ Γιάννης Κουτεντάκης. Το εγχείρημα θα είναι υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Δρ Γιάννη Θεοδωράκη ο οποίος έχει και την πατρότητα της εν λόγω ιδέας. Θα αρχίσουμε, προσθέτει, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στον χώρο της Σχολής μας με δύο συναντήσεις μηνιαίως, με στόχο να καθιερωθεί αυτή η ανθρωπιστική δράση ως εβδομαδιαίο γεγονός. Εξ όσων γνωρίζω, καταλήγει, αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ίσως παγκοσμίως, όπου μία πανεπιστημιακή Σχολή έρχεται τόσο κοντά με παιδιά προσφυγικών καταυλισμών, δίνοντας έτσι μαθήματα πολιτισμού προς πάσα κατεύθυνση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass