ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Στα Τρίκαλα ο μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος

Δημοσίευση: 14 Νοε 2016 9:05

Στην πόλη των Τρικάλων μετέβη το Σάββατο το απόγευμα ο σεβ. μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος για να παραστεί στον Εσπερινό με αφορμή τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο σεβ. μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Τον κ. Ιγνάτιο συνόδευαν ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Λαρίσης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος Λαρίσης π. Ιγνάτιος Μουρτζανός και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου π. Βαρθολομαίος Μαργαριτόπουλος.

Στον περικαλλή μητροπολιτικό ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ο κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε τον κ. Ιγνάτιο με τη συνοδεία του, αλλά και τους σεβ. μητροπολίτες Λαγκαδά Λιτής & Ρεντίνης κ. Ιωάννη, Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, Διαυλείας κ. Αλέξιο, Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, ο οποίος χοροστάτησε και κατά τον πανηγυρικό εσπερινό.

Συμμετείχαν πολλοί ιερείς και διάκονοι, από πολλές Μητροπόλεις, οι οποίοι προσήλθαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου, αλλά και το πρόσωπο του σεβασμιότατου μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Ο κ. Χρυσόστομος μετά το πέρας του Εσπερινού, χαιρέτησε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ιδιαιτέρως τους σεβασμιότατους μητροπολίτες για την παρουσία τους και εν συνεχεία παρακάλεσε τον σεβ. μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, να εκφωνήσει ωφέλιμο λόγο προς τους πιστούς.

Στο τέλος ο κ. Χρυσόστομος δέχτηκε ευχές από κλήρο και λαό, ενώ μοιράστηκε και η αρτοκλασία η οποία διαβάστηκε κατά την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass