ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Διαμαρτυρία της ΠΑΣΕΒΕ στην Εφορία Καρδίτσας

Δημοσίευση: 16 Νοε 2016 10:40

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η ΠΑΣΕΒΕ, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες, τους μικρούς εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους αυτοκινητιστές να συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην Εφορία Καρδίτσας ενάντια στη νέα μνημονιακή φοροκαταιγίδα.

Σε συνέντευξη τύπου χθες ο πρόεδρος της Γραμματείας Καρδίτσας κ. Παναγιώτης Τζόκας συνεπικουρούμενος από τα μέλη κα Σοφία Κουλούρη και κ. Βάϊο Σδόγκο επισήμανε για την κινητοποίηση μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η ΠΑΣΕΒΕ υπογράμμισε από την πρώτη στιγμή τις αιτίες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Είναι η καπιταλιστική οικονομική κρίση που προήλθε από τη συσσώρευση τεράστιων κερδών σε όλο και λιγότερα χέρια, στα μονοπώλια και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Είναι οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην απελευθέρωση της αγοράς, που προωθήθηκαν πιο αποφασιστικά με το ξέσπασμα της κρίσης ως σήμερα με τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, επιδιώκοντας τη δημιουργία νέου γύρου κερδοφορίας για όσους θησαύριζαν και πριν την κρίση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ βαδίζει στην πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν άλλαξε τίποτε, αντίθετα υλοποιεί τα προηγούμενα μέτρα και προσθέτει νέα βάρη στην πλάτη των λαϊκών στρωμάτων. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν καταθέτοντας βαριές καθημερινές θυσίες. Καμία αναμονή! Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Όλοι την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 10 το πρωί στην Εφορία Καρδίτσας σε παράσταση διαμαρτυρίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass