Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βαρύτητα στη λειτουργία των ΔΗΜ.ΤΟ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2016 13:26

ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναλυτική ενημέρωση από τους εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης για τις δράσεις των ΔΗΜ.ΤΟ και των υπευθύνων θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ, πραγματοποιήθηκε προχθές στα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Στέργιου Χυτούδη, του υπευθύνου οργανώσεων Θεσσαλίας Νίκου Καραγιάννη και του τομεάρχη Τρικάλων Νίκου Καρδούλα. Έτσι, το επόμενο διάστημα, όπως τονίστηκε, θα διερευνηθεί εάν υπάρχει δυνατότητα για άνοιγμα γραφείων ΔΗΜ.ΤΟ όπου δεν υπάρχουν. Να διερευνηθεί εάν τα αιρετά στελέχη επαρκούν για την πλήρη κάλυψη της περιοχής ευθύνης των ΔΗΜ.ΤΟ. Εάν δεν επαρκούν, επισημάνθηκε, να ενσωματωθούν στελέχη ως εθελοντές που δεν είναι εκλεγμένοι, ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη. Επίσης:

-Συνεργασία με τοπικά σωματεία, οργανώσεις, συλλόγους και φορείς και δημοσιοποίηση των διαφόρων συναντήσεων στα τοπικά ΜΜΕ.

-Μετάδοση του λόγου της ΝΔ στις τοπικές κοινωνίες.

-Ορισμός σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ υπευθύνων των θεματικών τομέων δράσης αντίστοιχα με αυτούς της ΝΟΔΕ και ορισμός σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ υπευθύνου εκλογικού αγώνα και ετεροδημοτών.

Σχετικά Άρθρα