ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Εγκατάσταση POS στα δημοτικά ταμεία

Δημοσίευση: 16 Νοε 2016 9:21

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, είναι και η λήψη απόφασης για την εγκατάσταση τερματικών συσκευών ασφαλών πληρωμών - POS – στα δημοτικά ταμεία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική εισήγηση, οι οφειλές τις το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, οι οποίες κατ’ εξαίρεση εξακολουθούν να εισπράττονται από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)/Ελεγκτικά Κέντρα, καταβάλλονται υποχρεωτικά με επιταγές ή με τη χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, εφόσον το τις καταβολή – ανά ημέρα – ποσό υπερβαίνει συνολικά τα 100 ευρώ (100 €).

Μάλιστα, με το Νομοσχέδιο ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. που δόθηκε τις διαβούλευση τις αιρετούς «Αυτοτελής Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ, ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και τις διατάξεις», προβλέπεται ρητά η χρήση τερματικών συσκευών ασφαλών πληρωμών».

Σε εφαρμογή των παραπάνω ο Δήμος Τρικκαίων έχει αποστείλει σε έξι πιστωτικά ιδρύματα, την πρόσκληση υποβολής προσφορών για τη χρήση σταθερών τερματικών συσκευών ασφαλών πληρωμών POS.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρεται στην προμήθεια έξι POS, εκ των οποίων δυο θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Κεντρικού Ταμείου και τέσσερα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των περιφερειακών ταμείων (Δημαρχιακά καταστήματα Δ.Ε. Μεγάλων Καλυβίων, Παραληθαίων, Καλλιδένδρου, Κόζιακα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1