ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ:

Ελληνική λύση μέσω γεωργίας

* Συναντήθηκε με φίλους και στελέχη του κόμματός του

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 10:50

Σε συνάντηση γνωριμίας με τους κεντρικούς πυρήνες του κόμματος και συντονισμό δράσης προχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε στη Θεσσαλία, ο δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος με την ιδιότητα του προέδρου του κόμματος «Ελληνική Λύση».

Μετά την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, βρέθηκε χθες το απόγευμα σε καφετέρια της Λάρισας, όπου τον υποδέχτηκε ο γνωστός Τυρναβίτης αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας, με την ιδιότητα του κεντρικού στελέχους του κόμματος στη Θεσσαλία.

Σε δηλώσεις του στην «ΕτΔ» ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε καταρχήν στη δομή του κόμματος «Ελληνική Λύση» και τι αυτό πρεσβεύει: Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι ούτε το χρέος ούτε το έλλειμμα. Είναι ότι δεν παράγουμε. Το δικό μας πρόγραμμα, έτοιμο να εφαρμοστεί αύριο κιόλας, συνολικά 270 σελίδων είναι βασισμένο στην πρωτογενή παραγωγή και στην αγροτοβιομηχανία και τη σύνδεση της παραγωγής με την αγορά. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχέθηκαν αλλά δεν τα έπραξαν οι προηγούμενοι. Το κόμμα μας ανήκει στην Ελλάδα. Αν οι άλλοι αυτοπροσδιορίζονται αριστεροί και ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει ακρονεοφιλελεύθερη πολιτική, αν οι άλλοι πιστεύουν ότι μέσω ναζιστικών συμβόλων θα λύσουν το πρόβλημα της Ελλάδας κάνουν λάθος. Οι ιδεολογίες είναι δημιουργήματα ανθρώπων, άρα πεπερασμένες έννοιες. Εμείς μιλάμε για πρωτογενή παραγωγή, για ορθοδοξία, Ελληνισμό, Αρχαία Ελλάδα. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που προέρχεται από την Περιφέρεια. Είμαστε επαρχιώτες και καμαρώνουμε. Εμείς θα δείξουμε στην Αθήνα πώς θα ρθει η ανάπτυξη και όχι η πρωτεύουσα σε μας».

Εν συνεχεία ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στη σκιώδη κυβέρνηση της ΝΔ, τονίζοντας τα εξής: Κανέναν δεν έπεισε ο γαλάζιος ανασχηματισμός του Κυρ. Μητσοτάκη. Είχαν 577 μήνες υπουργική θητεία αυτοί που τοποθέτησε ως σκιώδεις υπουργοί, θα χρειαστούν άλλα τόσα χρόνια για να μάθουν να γίνουν υπουργοί. Το ότι μύρισαν καπνό δεν σημαίνει ότι έγιναν και καπνέμποροι. Υπόσχεται ο κ.Μητσοτάκης νοικοκύρεμα της χώρας. Ας πληρώσει πρώτα τα χρέη της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας των Χανίων» και μετά να μιλήσει σε αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν.

Στη συνέχεια ο κ. Βελόπουλος αναχώρησε για την Ελασσόνα, όπου θα συναντούσε φίλους της «Ελληνικής Λύσης».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass