Σήμαναν Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 25 Νοε 2016 21:36

Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται από σήμερα τη μεγάλη γιορτή της αγάπης! Στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 σήμανε η έναρξη της γιορτής του χαμόγελου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων με τη συνδρομή εκατοντάδων λιλιπούτειων τρικαλινών, φωταγώγησε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο! Το ύψους 33 μέτρων δέντρο ντύθηκε τα χρώματα της χαράς και, όπως επεσήμανε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σηματοδοτήθηκε πλέον η μεγάλη διοργάνωση . Ο 6ος Μύλος των Ξωτικών, που το Σάββατο ανοίγει επισήμως τις πύλες του, προσκαλεί τους επισκέπτες στην πρωτεύουσα μιας γιορτής που εκπέμπει αισιοδοξία, αλληλεγγύη και χαρά.
Τα ξωτικά ήταν εκεί, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων και χόρευαν, στους ρυθμούς των αγαπημένων τραγουδιών των ημερών. Και τρικαλινό συγκρότημα συνόδευε τον χορό που αυθόρμητα σήμανε για όλους, όσοι αντιμετώπιζαν έτσι το τσουχτερό κρύο.
Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα, αυτή η μοναδική εμπειρία, μόλις ξεκίνησαν! Πρώτο ραντεβού, στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, στα επίσημα εγκαίνια του Μύλου των Ξωτικών! Καλές γιορτές!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass