ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Σημαντικές παρεμβάσεις στο Κλειστό της Μπάρας

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 8:30

ΤΡΙΚΑΛΑ

Πράσινο φως άναψε για ένα σημαντικό έργο από τη Δημοτική Αρχή. Ο λόγος για το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής Μπάρας.

Το κτίριο αυτό πλέον θα διαθέτει φυσικό αέριο, αντί για πετρέλαιο ως καύσιμο θέρμανσης, μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα του Δήμου, άρα, ενισχύοντας τη δυνατότητά του για πρόσθετα έργα. Ο σχετικός διαγωνισμός, σύμφωνα με το Δήμο Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων, αναδεικνύοντας προσωρινό ανάδοχο. Τα 70.000 ευρώ μάλιστα για το έργο, είναι δημοτικοί πόροι, που προήλθαν από τη συνετή οικονομική διαχείριση.

Το έργο στο Δημοτικό Κλειστό περιλαμβάνει δύο επίπεδα. Το ένα, το εσωτερικό. Εκεί, θα γίνουν εργασίες επισκευής σε χώρους των αποδυτηρίων (επιχρίσματα, αντικατάσταση μπαταρίας όπου χρειάζεται), εργασίες πλήρους συντήρησης και διαγράμμισης του ξύλινου παρκέ στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ, χρωματισμοί εσωτερικά του γηπέδου καθώς και επισκευές στις εξωτερικές θύρες του κτιρίου και σε κάποιες εσωτερικές. Το δεύτερο είναι αυτό της θέρμανσης. Θα γίνουν ηλεκτρο-μηχανολογικές εργασίες, όπως η μετατροπή συστήματος θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης από καύσιμο πετρέλαιο σε φυσικό αέριο (με αποξήλωση και μεταφορά της δεξαμενής πετρελαίου και του καυστήρα πετρελαίου), αντικατάσταση των θερμαντικών σωμάτων και ανακατασκευή του γενικού ηλεκτρικού πίνακα με επανασύνδεση των επί μέρους ηλεκτρικών γραμμών.

Μόλις εγκατασταθεί ο ανάδοχος (καθώς απαιτείται τήρηση σειράς διαδικασιών για την οριστική ανάδειξή του).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1