ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ

Αιωρούμενες ομπρέλες στην οδό Απόλλωνος

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 9:28

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένας διαφορετικός διάκοσμος, μια πρωτότυπη ατμόσφαιρα, δημιουργούν οι αιωρούμενες πολύχρωμες ομπρέλες, που έχουν τοποθετηθεί σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους, της πόλης των Τρικάλων, στην οδό Απόλλωνος μετατρέποντας τον δρόμο αυτό σε δρόμο χρωμάτων. Η πρωτοβουλία ανήκει στους καταστηματάρχες και σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό για τα Χριστούγεννα.

Πιο συγκεκριμένα, οι καταστηματάρχες της συγκεκριμένης οδού προσέγγισαν τον Δήμο, ο οποίος στήριξε και υλοποίησε το εγχείρημα. Οι ομπρέλες τοποθετήθηκαν και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες, ώστε και ο βραδινός φωτισμός να είναι εξαιρετικός. Όπως εξηγεί ο μηχανικός κ. Βασίλης Στράτος, που ανέλαβε την όλη εργασία, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η απουσία ισοϋψών μπαλκονιών.

Έπρεπε, δηλαδή, εξηγεί, να γίνουν συγκεκριμένες κατασκευές, που θα επέτρεπαν τη δημιουργία ενός ομοιόμορφου αποτελέσματος. Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν 220 ομπρέλες, 300 μ. συρματόσχοινο, 300 μ. ηλεκτρολογικό καλώδιο, 70 λαμπτήρες, 9 διαφορετικά χρώματα και… 115 μ. δρόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1