ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ανοίγει τις πύλες της η γιορτινή «Παυσιλυπούπολη»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 11:07

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες της στο κοινό της Καρδίτσας, αλλά και όλης της Ελλάδας η «Παυσιλυπούπολη», το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο που δημιούργησε ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια, το Επιμελητήριο και Συλλόγους Επαγγελματιών της περιοχής.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του γιορτινού πάρκου έδωσαν χθες κοινή συνέντευξη τύπου ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Βύρων Παππάς, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Ορέστη Ψαχούλα κατά την οποία τόνισαν ότι η στενή συνεργασία τους είχε σημαντικά αποτελέσματα προς όφελος των Καρδιτσιωτών μα και της τοπικής αγοράς.

Όλοι τους υπογράμμισαν τις καινοτόμες δράσεις που περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα της «Παυσιλυπούπολης» με τον κ. Αλεξάκο να επισημαίνει ότι γονείς και παιδιά θα δοκιμάσουν καθ’ όλη την διάρκεια των γιορτών πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, δημιουργήματα της ντόπιας ευρηματικότητας και εργατικότητας!

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Δήμαρχος, αυτή τη χρονιά η «Παυσιλυπούπολη» θα είναι καλύτερη και πλουσιότερη, με πολλές γιορτινές δράσεις στα ξύλινα σπιτάκια, διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, μουσικές συναυλίες και βέβαια την κατασκευή της μεγαλύτερης πουτίγκας στον κόσμο στις 8 Δεκεμβρίου, από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών.

Ο κ. Δήμαρχος απηύθηνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την «Παυσιλυπούπολη» για να ζήσουν από κοντά την μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Να σημειωθεί πως η είσοδος στην «Παυσιλυπούπολη» θα είναι δωρεάν για όλον τον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass