ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Απέσυραν τις μηνύσεις λέκτορας και φοιτήτρια

*Στο νοσοκομείο 26χρονη από επίθεση αγνώστου

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 8:40

ΒΟΛΟΣ

Δεν θα μάθουμε ποτέ, επισήμως τουλάχιστον, τι ακριβώς συνέβη με τον ξυλοδαρμό της 20χρονης φοιτήτριας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο, η οποία κατηγόρησε έναν 50χρονο διδάσκοντα-λέκτορα, αφού λίγο πριν συνεκδικασθεί η υπόθεση στο Αυτόφωρο του Βόλου, απέσυραν τις μηνύσεις και οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να μη φτάσει στο ακροατήριο η υπόθεση που σοκάρισε την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και την κοινωνία του Βόλου.

Λίγο πριν τη 1 που ήταν προγραμματισμένη να εκδικασθεί η υπόθεση στο Αυτόφωρο, πρώτη απέσυρε την μήνυση η 20χρονη και στην συνέχεια ο 50χρονος διδάσκων.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ την Πέμπτη, όταν η 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο στον Βόλο, βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και έχανε συχνά τις αισθήσεις της, ενώ κατηγορούσε για την κατάστασή της τον 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του πανεπιστημίου.

Η φοιτήτρια, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 50χρονου και το ίδιο έκανε και ο φερόμενος ως δράστης.

Χθες πάντως, με ανακοίνωση του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, έγινε γνωστό ότι διατάθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον ξυλοδαρμό της φοιτήτριας από τον 50χρονο διδάσκοντα-λέκτορα και του επέβαλε αναστολή άσκησης καθηκόντων.

Στην ανακοίνωση του πανεπιστημίου αναφέρεται ακόμη ότι «η ασφάλεια και η προστασία των φοιτητών και των φοιτητριών και η αυστηρή τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας ως προς τη συμπεριφορά και το ήθος των υπαλλήλων, είναι απαράβατος όρος λειτουργίας του πανεπιστημίου».

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 26ΧΡΟΝΗ

Εξ άλλου αλλη μία περίπτωση βίας στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με θύμα μία 26χρονη, η οποία χτυπήθηκε άσχημα από άντρα, εναντίον του οποίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρνείται να καταθέσει μήνυση, ενώ δεν αποκαλύπτει και την ταυτότητά του. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα e-volos.gr, η Η νεαρή, μετά την επίθεση, αρχικά μετέβη στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass