ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Μελέτη τροποποίησης της (ΖΟΕ) στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 18:50

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημόσιο ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με «Στρατηγική Περιβαλλοντική Εκτίμηση (ΣΠΕ) για τη μελέτη τροποποίησης της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) της εκτός σχεδίου περιοχής και εκτός ορίων οικισμών προϋφισταμένων του έτους 1923 περιοχής του Δήμου Τρικκαίων», προκηρύσσει ο Δήμος Τρικκαίων.

Όπως αναφέρεται στον φάκελο του έργου, σκοπός της μελέτης, είναι η ολοκλήρωση της τροποποίησης της εγκεκριμένης ΖΟΕ και η εναρμόνιση της με το προς θεσμοθέτηση νέο ΓΠΣ, το οποίο έχει φτάσει στο τελικό στάδιο της θεσμοθέτησης του. Στις προτεινόμενες ρυθμίσεις είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων και ιδιαίτερα της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας που περιβάλλει την πόλη, η εναρμόνιση του αναπτυξιακού και χωρικού προτύπου της Δ.Ε. Τρικκαίων σύμφωνα με τις κατευθύνσεις των υπερκείμενων σχεδίων χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης, σε συνάρτηση με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ενδογενούς παραγωγικού και οικιστικού δυναμικού με μια ισόρροπη ανάπτυξη του αστικού, περιαστικού και αγροτικού χώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass