ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

«Γιορτή ποδηλάτου» την Κυριακή στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2017 15:30

ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιορτή ποδηλάτου αναμένεται να είναι η ερχόμενη Κυριακή για την πόλη των Τρικάλων. Πιο αναλυτικά, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για την ανάπτυξη του αθλήματος της αγωνιστικής ποδηλασίας, διοργανώνει επίσημο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και 4cross για τις μικρές κατηγορίες στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων την επόμενη Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

Ώρα εκκίνησης των μικρών αθλητών – αθλητριών ορίζεται στις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Στην πόλη, όπως τονίζεται, αναμένεται να καταφθάσουν ποδηλατικά σωματεία απ΄ όλες τις πόλεις της Ελλάδας και το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι ιδιαιτέρως απολαυστικό και ευχάριστο. Ο ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων θα συμμετέχει με όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ηλικίας από οκτώ μέχρι δεκατέσσερα χρονών.

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είναι τόσο η αποκόμιση ευχάριστων στιγμών για τους μικρούς αθλητές άλλα και η επαφή και των υπολοίπων παιδιών και γονέων με το άθλημα της ποδηλασίας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων τονίζει διαρκώς και με πολλές δράσεις του τόσο την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στους δρόμους της πόλης όσο και την ορθή εκμάθηση της ποδηλασίας (λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αντιμετωπίζοντας αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των αθλητών του.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1