ΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Επιχειρηματίας ανέλαβε το αναψυκτήριο Τσιτσάνη

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2017 12:16

ΤΡΙΚΑΛΑ

Πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι δημοπρασία, στον χώρο του μουσείου Τσιτσάνη, όπου τρικαλινός επιχειρηματίας υπό την επωνυμία της εταιρείας «Μεσογειακές Γεύσεις» πλειοδότησε και ανέλαβε το αναψυκτήριο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο, στο πίσω μέρος του Μουσείου.

Η μίσθωση

Η μίσθωση, όπως αναφέρεται από τη Δημοτική Αρχή, είναι για τρία χρόνια και ο μισθωτής νοικιάζει το ισόγειο, επιφάνειας 77,85 τ.μ. το κύριο κατάστημα και 32,87τ.μ. ο ημιυπαίθριος χώρος, ενώ έκταση 50 τ.μ. θα μπορεί να χρησιμοποιείται για τραπεζοκαθίσματα, χωρίς όμως να επηρεάζονται, η εύρυθμη λειτουργία του μουσείου ή αισθητικά το δίδυμο οθωμανικό λουτρό.

Η ενοικίαση αφορά σε «κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης μερικής επεξεργασίας ( πρόχειρου γεύματος)», όπως ανέφερε η σχετική διακήρυξη.

Σημειώνεται ότι, επίσης βάσει διακήρυξης, ο μισθωτής «δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει μείωση του μισθώματος για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και σε περίπτωση απρόοπτης μεταβολής των συνθηκών λειτουργίας του «Μουσείου Τσιτσάνη» ή της επισκεψιμότητάς του». Επίσης, αποκλείεται προφορική ή σιωπηρή παράταση της μίσθωσης ή αναμίσθωσης ρητώς αποκλείεται, καθώς θα χρειαστεί νέα απόφαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1