ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Πιστοποιημένες παιδικές χαρές στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 18:15

ΤΡΙΚΑΛΑ

Οι δύο πρώτες από τις συνολικά 35 παιδικές χαρές είναι έτοιμες στα Τρίκαλα. Στην πλατεία Αγρότισσας και στην πλατεία της συνοικίας Ομόνοια ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τις νέες, πιστοποιημένες παιδικές χαρές.

Αυτό τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή, καθώς οι δύο πλατείες διαθέτουν πιστοποιημένα όργανα – παιχνίδια για τα παιδιά, είναι περιφραγμένες, έχουν άμμο, βρίσκονται δίπλα σε βρύση και έχουν επαρκέστατο φωτισμό.

Αυτές οι δύο πρώτες παιδικές χαρές στην πόλη των Τρικάλων σύντομα θα έχουν «συντροφιά» κι άλλες, αφού ολοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες στην πλατεία Βουβής και στην πλατεία Αντωνίου. Ο προγραμματισμός αφορά στις 35 παιδικές χαρές που αναμένεται να είναι όλες έτοιμες στις αρχές του 2018.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων δεν φρόντισε μόνο για την κατασκευή των παιδικών χαρών με 180.000 ευρώ, όπως αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση. Στις δύο πλατείες έγιναν και παράλληλες εργασίες αναμόρφωσής τους, όπως βάψιμο των κολώνων φωτισμού, αναμόρφωση των καθιστικών, τοποθέτηση νέων καθιστικών, καλλωπισμός διαφόρων σημείων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1