ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΞΥΛΕΙΑΣ ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Νέος χώρος για δραστηριότητες στα Τρικάλα

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 17:17

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανοικτό διαγωνισμό μέσω Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για την ανάθεση του έργου «Καθαρισμός έκτασης πράξης εφαρμογής Δερπανόπουλου», προκηρύσσει ο Δήμος Τρικκαίων.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν στις καθαιρέσεις των κτισμάτων καθαρισμό και μεταφορά των προϊόντων καθαίρεσης καθώς και άλλων προϋπαρχόντων άχρηστων υλικών. Τέλος θα γίνει η εκθάμνωση της περιοχής προκειμένου να αποδοθούν σε χρήση οι κοινόχρηστοι χώροι ,τα νέα οικόπεδα και η διάνοιξη των δρόμων, όπως προβλέπεται από το σχέδιο πόλης. Η εκτέλεση του έργου θα γίνει κατόπιν ενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις διατάξεις περί εκτελέσεως Δημοσίων Έργων και έργων ΟΤΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 167.205,73 ευρώ  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Στη θέση του παλιού εργοστασίου ξυλείας Δερπανόπουλου, στον δρόμο για το πάρκο του Αη Γιώργη, σύμφωνα με παλαιότερη ενημέρωση από τη δημοτική αρχή, πλέον δημιουργείται χώρος για νέες δραστηριότητες. Με μελέτη που ενέκρινε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων (και τίτλο «Καθαρισμός Έκτασης Πράξης Εφαρμογής Δερπανόπουλου»), τμήμα της έκτασης του εργοστασίου θα παίρνει μορφή. Τα μισά από τα περίπου 62 στρέμματα που πλέον ανήκουν στον Δήμο, θα πάρουν νέα μορφή, σύμφωνα με τη μελέτη. Μετά τις  εργασίες που θα εκτελεστούν, θα αποδοθούν σε χρήση οι κοινόχρηστοι χώροι και τα νέα οικόπεδα, ώστε να είναι δυνατή η διάνοιξη των δρόμων, όπως προβλέπεται από το Σχέδιο Πόλης. Η όλη περιοχή, πλέον, δίνει νέα όψη συνολικότερα στην πόλη των Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass