ΘΕΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ

Κέντρο στάθμευσης φορτηγών Δ.Χ. στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 23 Νοε 2017 17:54

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το ενδεχόμενο λειτουργίας κέντρου στάθμευσης των φορτηγών διεθνών μεταφορών στα Τρίκαλα, εξετάστηκε σήμερα στο Δημαρχείο Τρικκαίων.

Ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών ΔΧ Τρικάλων. Κύριο θέμα, η λειτουργία ενός χώρου στάθμευσης για τα δεκάδες φορτηγά που έχουν έδρα τα Τρίκαλα, αλλά οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να τα σταθμεύσουν σε σημεία ασφαλή.
Ετσι, συζητήθηκε το ενδεχόμενο υλοποίησης παλαιότερης σκέψης, για δημιουργία χώρου στάθμευσης εκτός πόλης, στον δρόμο προς Μεγαλοχώρι.
Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στον Δήμο και συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για οργανωμένη στάθμευση. Ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε ότι είναι θετικός στο όλο εγχείρημα και δόθηκε νέο ραντεβού εντός του Δεκεμβρίου, αφού εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες. Αυτή η κίνηση θα αποσυμφορήσει την πόλη από τα φορτηγά που σταθμεύουν σε διάφορα σημεία, ενώ παραλλήλως θα δημιουργήσει ασφάλεια στους αυτοκινητιστές, που μεταφέρουν φορτία αξίας χιλιάδων ευρώ.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν από τα μέλη του Σωματείου, οι κ. Βασίλης Παπακώστας, Βασίλης Παππάς, Γρηγόρης Ντήμτσας (απουσίαζαν οι κ. Δημήτρης Κούτσικος και Βασίλης Κουμπής, ενώ παρευρέθηκε και ο τρικαλινός πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών ΔΧ κεντρικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και δυτ. Μακεδονίας κ. Β. Τζιμοράγκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1