ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Νέες πληροφοριακές πινακίδες στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2017 20:57

ΤΡΙΚΑΛΑ

Με εμφανείς τις ελλείψεις προειδοποιητικών πληροφοριακών πινακίδων ή τις καταστροφές και την παλαιότητα πολλών εκ των υπαρχουσών, ο Δήμος Τρικκαίων είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία τοποθέτησης νέων πινακίδων.

Ηδη, το προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκαν πινακίδες έξω από την πόλη, πληροφορώντας τους πολίτες για τη διαδρομή. Πλέον, όπως σημειώνεται, άρχισε η δεύτερη φάση, αυτή της αντικατάστασης ή τοποθέτησης νέων πινακίδων εντός πόλης. Προηγήθηκε εκπόνηση σχετικής μελέτης από τους συγκοινωνιολόγους του τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών (Δ/νση Χωροταξίας και Περιβάλλοντος), που κατέδειξε δέκα βασικά σημεία, στα οποία είναι απαραίτητη η ύπαρξη πινακίδων. Αυτές οι πινακίδες, είτε αφορούν σε κατευθύνσεις προς πόλεις και χωριά, είτε σε τουριστικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, είτε πληροφορούν για την ύπαρξη βασικών υπηρεσιών εντός των Τρικάλων (π.χ. Δημαρχείο, Νοσοκομείο).
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι η για πρώτη φορά αναγραφή των μουσείων και μνημείων, παλιών και νέων που ανέδειξαν τα Τρίκαλα και είναι πόλος χιλιάδων επισκεπτών (Μύλος Ματσόπουλου, τζαμί, Μουσείο Τσιτσάνη, Κάστρο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass