ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

«Fuga για έναν Άγγελο»

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2018 17:49

ΤΡΙΚΑΛΑ
Το Μουσείο Τσιτσάνη φιλοξενεί, από τις 6 έως τις 17 Ιανουαρίου 2018, την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου με τίτλο «Fuga για έναν Άγγελο», με έργα έντονα παραμυθένια και εξωκοσμικά.

Πρόκειται, όπως ανακοινώθηκε, για μία ονειρική έμπνευση της καλλιτέχνιδος, η οποία δημιούργησε έργα τέχνης που αναβλύζουν μια θεογονία φαντασίωσης, με όντα που κινούνται και μετασχηματίζονται συνέχεια αιωρούμενα στις διαθλάσεις του πνευματικού, μεταφυσικού και ουσιαστικού φωτός.
Η Αγγελική Κούρκουλου έχει συμμετάσχει σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, την Αμερική, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Δανία, την Αυστραλία και τις δυτικές Ινδίες. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έχει διδάξει ζωγραφική από το 1988 στη Νέα Υόρκη και στην Αθήνα, και -τα τελευταία χρόνια- στον Βόλο (όπου ζει) και στα Τρίκαλα. Στα εγκαίνια της έκθεσης μεθαύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 18.00 στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό μουσικο-εικαστικό δρώμενο από την ομάδα PanAngel8Arts, η οποία ιδρύθηκε το 2007 από τη ζωγράφο Αγγελική Κούρκουλου και τον συνθέτη Παναγιώτη Μπερλή.  Οι δύο καλλιτέχνες γεφυρώνουν τις τέχνες της ζωγραφικής και της μουσικής σε ένα πρωτοποριακό και συναρπαστικό δρώμενο που διεγείρει τις αισθήσεις και οδηγεί στον κόσμο της φαντασίας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1