«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Αίθουσα Δημήτρης Καβράκος» στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 17:34

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η ονοματοδοσία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ» σε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων. Τελικά το Σώμα άναψε πράσινο φως.

Σύμφωνα με στοιχεία της εισήγησης που παρουσιάστηκε στην συνεδρίαση, ο Δήμος Τρικκαίων θέλοντας να τιμήσει τον Δημήτριο Καβράκο, ο οποίος γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 26 /02/1946, έναν από τους πιο σημαντικούς βαθύφωνους του Λυρικού Θεάτρου, που τιμά την πόλη με την παγκόσμια προσφορά, απήχηση και αναγνωρισιμότητά του, προτίθεται να διοργανώσει εκδήλωση ονομασίας της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ» σε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΡΑΚΟΣ». Η εν λόγω αίθουσα φιλοξενεί πλήθος πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα η ονοματοδοσία να αποτελέσει μέγιστο καλλιτεχνικό γεγονός.

Με την ενέργεια αυτή ο Δήμος Τρικκαίων και η πόλη των Τρικάλων ειδικότερα, αποδεικνύουν, διευκρινίζεται, ότι η μουσική αποτελεί στοιχείο του πολιτισμού της, καθώς ο Δημήτρης Καβράκος ανήκει στο πάνθεον των τρικαλινών δημιουργών, καλλιτεχνών και ερμηνευτών, μαζί με τους Τσιτσάνη, Καλδάρα, Βίρβο, Σαμολαδά, Κολοκοτρώνη, Μητροπάνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1