ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Βραβεύτηκαν οι πιο γιορτινές βιτρίνες

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 16:04

ΤΡΙΚΑΛΑ
Τους πέντε  πρώτους ιδιοκτήτες καταστημάτων για την πιο γιορτινή βιτρίνα στα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα του 2017, βράβευσε  ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου.

Η γιορτινή βιτρίνα τόνωσε την αγορά των Τρικάλων, που είδε την αυξημένη κίνηση λόγω Μύλου των Ξωτικών να αποκτά αυξημένη κίνηση, επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρικκαίων.
Οι πέντε από όσους υπέβαλαν τη σχετική αίτηση στον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν στη σεμνή τελετή χθες  Δευτέρα στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε τη θετική συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρόνιας και δη στη διάρκεια των εορτών. Με τη συνεργασία αυτή, επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, υπήρξαν θετικότατα σχόλια για τον στολισμό και τη συμπεριφορά των καταστηματαρχών, από τους μη Τρικαλινούς – εκατοντάδες χιλιάδες- επισκέπτες. Η δε αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Δήμα, επεσήμανε την ουσία αυτής της συνεργασίας με τους εμπόρους, ενώ ο κ. Θαν. Φαλτάκας, εκ μέρους της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρθηκε στα οφέλη από τη διεύρυνσή της.

 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Με την απονομή των βραβείων στους νικητές που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο Δημαρχείο, ολοκληρώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Εορταστικής Βιτρίνας εμπορικού καταστήματος και Πρόσοψης καταστήματος εστίασης και αναψυχής που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας. Την Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελούσαν η κ. Μ. Καρατσιώρη αρχιτέκτονας, ως εκπρόσωπος του Δήμου, ο κ. Α. Μπράχος ως εκπρόσωπος του ΕΒΕ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ηλ. Αντωνίου, η κ. Μαρ. Μπολτσή ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου και η καθηγήτρια εικαστικών κ. Ντζιαβού Ντίνα συντόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου. Βραβεύτηκαν οι 3 καλύτερα στολισμένες βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων και οι 3 καλύτερα στολισμένες προσόψεις καταστημάτων εστίασης και αναψυχής
Οι νικητές του διαγωνισμού ήταν:
Κατηγορία Καλύτερης Βιτρίνας Εμπορικού Καταστήματος:
Το 1ο βραβείο μοιράστηκαν τα καταστήματα: – “MANI PEDI”, μανικιούρ, οδός Χαρίτου 26. Υπεύθυνη καταστήματος:Φωτεινή Βούρου. – “ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΠΑΣ”, υφάσματα & χαλιά , οδός Αν.Παπανδρέου 29. Υπεύθυνες καταστήματος:Αλίκη & Χριστίνα Παππά.
Το 3ο βραβείο απονεμήθηκε στο κατάστημα ειδών δώρου, στολισμού γάμου & βάπτισης, Ευαγ. Πολύζου, οδός Γαρδικίου 13.Υπεύθυνη καταστήματος: Ευαγγελία Πολύζου. Κατηγορία Καλύτερης Πρόσοψης Καταστήματος Εστίασης και Αναψυχής: 1ο βραβείο: ΠΛΙΘΙΝΟ, εστιατόριο , οδός Αγίου Νικολάου 47. Υπεύθυνος καταστήματος: Αντώνης Παπαδιάς. 2ο βραβείο: GALLERY καφετέρια, οδός Γαμβέτα 16 πλατεία Λάππα. Υπεύθυνη καταστήματος:Βασιλική Τσιβόλα. 3ο βραβείο: ΓΥΡΑΔΙΚΟ ψητοπωλείο – φαστ φουντ, οδός Υψηλάντου & Μπότση. Υπεύθυνη καταστήματος: Μαρία Καραΐσκου.
Το 1ο βραβείο καλύτερης βιτρίνας εμπορικού καταστήματος και το 1ο βραβείο καλύτερης εορταστικής διακόσμησης πρόσοψης καταστήματος εστίασης και αναψυχής θα αντιστοιχεί σε 3 μήνες δωρεάν διαφήμισης στα ταμπλό του Δήμου και ένα tablet, προσφορά του Επιμελητηρίου. Τα δύο δεύτερα βραβεία σε 2 μήνες δωρεάν διαφήμισης και τα δύο τρίτα βραβεία σε 1 μήνα δωρεάν διαφήμισης. Οι διαφημιστικές αφίσες θα είναι προσφορά του Δήμου. Ο Δήμαρχος κ. Φωτ. Αλεξάκος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης και τόνισε οτι στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους επαγγελματίες και στους εμπόρους της πόλης για το στόλισμα των καταστημάτων τους, συμβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών και η θετική ανταπόκριση δημιουργεί τις προυποθέσεις ωστε ο Διαγωνισμός να καθιερωθεί ως θεσμός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1