Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ»

Δύο έργα ύδρευσης σε Ελάτη και Νεραϊδοχώρι

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 19:15

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνουν δύο έργα ύδρευσης για τον Δήμο Πύλης μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για υπογραφή σύμβασης κατασκευής με τους αναδόχους.


Το 1ο έργο αφορά αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ. Νεραϊδοχωρίου προϋπολογισμού 262.113,82 ευρώ και το 2ο έργο αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ελάτης προϋπολογισμού 216.747,97 ευρώ. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Τα έργα ύδρευσης είναι έργα ζωής. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλης, δίνουμε λύση σε χρόνια προβλήματα της περιοχής που αφορούν στο πόσιμο νερό. Μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας αναβαθμίζουμε την ποιότητα και την επάρκεια του νερού στην Ελάτη και το Νεραϊδοχώρι. Στόχος μας ως αιρετή Περιφέρεια είναι η κατασκευή έργων ουσίας, που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες». Σκοπός του έργου είναι η ελαχιστοποίηση των απωλειών νερού από διαρροές του παλαιού δικτύου και επίλυση του προβλήματος ανεπάρκειας πόσιμου ύδατος στον οικισμό Ελάτης, ιδίως κατά τους εαρινούς μήνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass