Ο Λαρισαίος Γ. Εμμανουήλ, γενικός διευθυντής στο Μακεδονίας – Θράκης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2018 17:00

Γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) τοποθετείται ο μέχρι χθες υπάλληλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Εμμανουήλ.

Ο κ. Εμμανουήλ επιλέχθηκε για τη θέση του γενικού διευθυντή στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης μέσω προκήρυξης, με το ΑΣΕΠ να ανακοινώνει χθες ότι «στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση μιας θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε από το 3ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (3ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.) η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης».

Ο κ. Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1958. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα. Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος της ΑΒΣΘ / Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ Eκπαιδευτικών Επιστημών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Μάστερ - MSc στην Αγροτική Οικονομία με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπόριο του University of London/UK, με υποτροφία του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Εργάστηκε ως Eιδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το 1998 έως σήμερα και ήταν εκπρόσωπος στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Περιφερειών ΠΟΠ-ΠΓΕ ποιοτικών προϊόντων AREPO. Διετέλεσε προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας (2002-2007). Διετέλεσε διευθυντής της Διαχειριστικής Αρχής των Ευρωπαϊκών Διακρατικών Προγραμμάτων της χώρας Interreg (2011-2015) και εκπρόσωπος της χώρας στις Kοινές Επιτροπές Παρακολούθησης των Διακρατικών Προγραμμάτων Συνεργασίας της Ελλάδας με τις ευρωπαϊκές χώρες, της Βαλκανικής και της Μεσογείου.

Διετέλεσε προϊστάμενος Εξαγωγών και Εμπορίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας, Tιρνάβου, Αγιάς και της Γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» (1990-1997). Eχει διδάξει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (2016-17) και στο ΤΕΙ Θεσσαλίας (1996-2000). Έχει συμμετάσχει με επιστημονικές εισηγήσεις, μελέτες και άρθρα σε δεκάδες συνέδρια Δημόσιων, Κοινωνικών φορέων και Δικτύων τους σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass