Φιλικότερη για τα άτομα με αναπηρίες η Καρδίτσα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Α.Μ.Ε.Α.

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 17:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην βελτίωση των σημείων πρόσβασης των ατόμων με αναπηρίες σε πεζοδρόμια και πλατείες της πόλης της Καρδίτσας προχωρά ο Δήμος υλοποιώντας το έργο “Κατασκευή και βελτίωση προσβάσεων Α.Μ.Ε.Α.» προϋπολογισμού 40.000€ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αφορά εργασίες κατασκευής και βελτίωσης των προσβάσεων ατόμων με αναπηρίες, προκειμένου να βελτιωθεί η κινητικότητά τους στο κέντρο της πόλης. Οι εργασίες γίνονται στις γωνίες των πεζοδρομίων και  πληρούν τις  τεχνικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις, ώστε οι ράμπες να είναι λειτουργικές.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων. Ξυλομένος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο εργασιών δήλωσε σχετικά: “Με το έργο κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε το στόχο της Δημοτικής Αρχής για μια πόλη φιλικότερη προς τους πολίτες και ειδικότερα προς τα άτομα με αναπηρίες βελτιώνοντας την προσβασιμότητά τους στο κέντρο της πόλης με την κατασκευή νέων προσβάσεων- ραμπών στις γωνίες των πεζοδρομίων και των πλατειών και την βελτίωση των υφιστάμενων. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης των σχετικών υποδομών, και κατά συνέπεια την καθημερινότητά των συμπολιτών μας στο δημόσιο χώρο.”

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1