Παντρεύτηκαν και προσέφεραν τα χρήματα για δώρα στα ΑμεΑ

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2018 17:18

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δύο νέοι από τα Τρίκαλα, ο Αλέξανδρος Γκοργκόλης και η Μαρία Μπαλαμώτη, σε αρκετά δύσκολες εποχές, προχώρησαν σε μια αξιέπαινη προσφορά, που σπανίζει στις μέρες μας. Αντί δώρων, ζήτησαν από τους προσκεκλημένους, να προσφέρουν χρήματα σε λογαριασμό που θα όδευε στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων!

Οι προσκεκλημένοι στη χαρά του κ. Γκοργκόλη και της οδοντιάτρου κ. Μπαλαμώτη, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή, ανταποκρίθηκαν και συγκέντρωσαν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, της τάξης των 14.070€. To  θέμα μάλιστα έφτασε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018, καθώς θα έπρεπε να ληφθεί απόφαση για τη δωρεά, αλλά και, κυρίως, να εκφραστεί, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η ευχαριστία για την κίνηση αυτή.

Τα χρήματα πάντως συζητείται να αποδοθούν στην αγορά οχήματος για τη μετακίνηση συμπολιτών ΑμεΑ. Ο κ. Παπαστεργίου μάλιστα τόνισε τη σημασία αυτής της προθυμίας για έκφραση της χαράς του ζεύγους, καθώς, ειδικά σε αυτές τις εποχές, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για το σπιτικό τους. Αντ’ αυτού, «τα άφησαν στον Δήμο και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτό από τα μέλη του Σώματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1