Στη δημοσιότητα οι βραβευμένες μελέτες για τις δύο πλατείες των Τρικάλων

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2018 17:40

ΤΡΙΚΑΛΑ

Μέσω σελίδας στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων ( www.trikalacity.gr/plateies) κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα αποτελέσματα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τις δύο πλατείες των Τρικάλων.

Κάθε μελέτη περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία, με όλα τα δεδομένα που προτάθηκαν και κρίθηκαν από την επιτροπή (φωτογραφίες, πινακίδες, στοιχεία κ.α.) και «ανοίγουν» σε χωριστό «παράθυρο».

Κάθε πολίτης μπορεί να στέλνει τις παρατηρήσεις του στο press@trikalacity.gr ή στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί στη σελίδα.

Η συζήτηση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018. Να σημειώσουμε, πως κατά πλειοψηφία, επικύρωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, τα πρακτικά της κριτικής επιτροπής αξιολόγησης για τον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων  των πλατειών της πόλης των Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την «Ανάπλαση  της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου και της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης της πόλης των Τρικάλων»,  εγκρίνοντας παράλληλα  την αποδοχή εξαγοράς των προτεινόμενων τριών μελετών, σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1